maanantai 10. huhtikuuta 2017

"Ihana mekko!"

Uusi viikko on alkanut tiiviisti kouluhommia tehden; eilen oli erään minitutkimuksen palautuspäivä ja tänään puolestaan tein erään toisen kurssin viimeiset tehtävät. Niiden palautuspäivä on huomenna, mutta minulla on niin pitkä työpäivä, etten ehdi silloin tehdä enää mitään. Kaikkien tehtävien nimittäin pitää olla palautettua huomenna klo 23.59. Yritän pääsiäisenä viimeistellä erään esseen ja aloitella toista. Myös yksi oppimispäiväkirja pitäisi kirjoittaa loppuun (olen vasta aloittanut sen) sekä kirjoittaa vielä kolmas essee. Myös tenttiinluku pitäisi ehtiä aloittaa jossain vaiheessa. Puuh!


Kaikkien näiden opinto- ja työkiireiden keskellä ehdin onneksi lauantaina vuosijuhliin! Sonnustauduin jälleen Luxuar Fashion -iltapukuuni, jonka tilasin syksyllä Zalandolta. Viimeksi unohdin ottaa oikeat kengät mukaan, mutta tällä kertaa valitsin oikean parin. Viimeksi kaverini laittoi minulle ihanan juhlakampauksen, mutta nyt jouduin väkertämään hiukseni itse. Olin nimittäin ennen juhlia töitä enkä olisi ehtinyt kampaukseen.


Vuosijuhlissa nautin paljon kuohuvaa sekä hyvää ruokaa. Lisäksi lauloin niin paljon, että ääni oli ihan käheä kotiin tullessani. Omaan laulukirjaani kertyi myös lisää terveisiä, vaikka unohdinkin ottaa oman kynän mukaan. Ensi kerralla sitten! Yksi terveisistä oli kehu ihanasta mekostani; täytyy sanoa, että olen itsekin enemmän kuin tyytyväinen siihen! Jos raaskisin, hankkisin itselleni vielä mustan iltapuvun. Käyttöä on kuitenkin sen verran vähän, että menen tulevatkin vuosijuhlat tällä mekolla. Mitäpä sitä hyvää vaihtamaan! :D


Eilen pistäydyin vielä Porvoossa ystävääni moikkaamassa. Nautimme hyvän lounaan sekä kävimme teellä. Opiskelukiireistä huolimatta varsin onnistunut viikonloppu siis! Nyt on pakko suunnata nukkumaan ennen kuin nukahdan tähän pöydän ääreen. Mukavaa pääsiäisen odotusta teille kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti