keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Vapaaillan asu

Vietin jo lähes kaksi viikkoa sitten vapaailtaa käymällä katsomassa Joutsenlammen! En ollut päässyt pitkään aikaan balettiin, joten oli ihan mahtavaa päästä katsomaan kyseinen klassikkoteos. Ilta oli kaikin puolin onnistunut eivätkä edes edessä häämöttävät tentit haitanneet illan kulua. Yleensä arki-iltani nimittääin kuluvat töissä, joten tämä oli mukavaa vaihtelua.


Sonnustauduin baletti-iltaan Espritin sähkönsiniseen mekkooni, joka on täällä blogissa vilahdellut jo aiemminkin. Se onkin yksi ehdottomista luottovaatteistani! Samaan kategoriaan kuuluvat myös nämä Höglin kiiltonahkaiset korkkarit. Ja olenpa muuten kartuttanut korkkarikokoelmaani yhdellä Unisan parillakin! Niihin tosin täytyy vaihtaa korkolaput ennen kuin kengät ovat käyttökunnossa.
Nappasin mukaani Mint & Berryn mustan kirjekuorilaukun ja tein hiuksiin vähän kiharoita, jotka muuten pysyivät yllättävän hyvin koko illan ajan!

Nyt täytyy pikkuhiljaa alkaa valmistautua päivää varten; olen menossa kirjastoon palauttamaan jo myöhässä olevia kirjoja. Sen jälkeen luvassa on lounas ja yksi luento, josta kiiruhdan hammaslääkäriin. Illalla puolestaan on töitä; jossain välissä pitäisi myös ehtiä lukea seuraavaan tenttiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti