tiistai 14. maaliskuuta 2017

Tupaantuliaislahjoja

Viralliset tuparit ovat vielä pitämättä, sillä kotimme kaipaa vielä pieniä viilauksia. Pari viikkoa sitten moni asia edistyi, kun mies sai asennettua meille verhotangot ja ripustettua verhot niihin. Lisäksi saimme vihdoinkin liesituulettimen sokkeliin jatkopalan, joka piti teettää erikseen. Kun se saatiin paikalleen, pystyttiin kiinnittämään myös viimeiset kattolistat. Keittiömme on siis vihdoin valmis! Saimme myös vaihdettua eteiseen uudet kaappien ovet, kun ne toimitettiin meille viime viikon perjantaina. Mies tekee meille olohuoneeseen taulua ja lisäksi yritämme löytää seinille muitakin tauluja; toistaiseksi tosin varsin huonolla menestyksellä.


En millään malttaisi odottaa sitä, että saamme pitää tupaantuliaisjuhlat. Niitä ei kuitenkaan kannata pitää ennen kuin olemme saaneet kaiken valmiiksi, joten täytyy yrittää olla kärsivällinen. Kaikki tavarat eivät välttämättä löydä heti paikkojaan, mutta eipä sisustus kai koskaan olekaan täysin valmis. Nyt yritämme muun muassa keksiä makuuhuoneen "senkin" päälle jonkinlaista pehmustetta ja siihen sopivia tyynyjä.

Vaikka virallisia tupareita ei olekaan pidetty, olen jo ehtinyt pitää viini-illan lähimmille opiskelukavereilleni. He toivat minulle (tai oikeastaan meille) lahjaksi ihania Iittalan sinisiä Taika-mukeja. Minulla oli ennestään jo punaiset Taika-mukit ja lisäksi Satumetsä-mukeja, mutta kaipasin kokoelmaani vielä näitä sinisiä. Ja nyt sain ne vihdoin itselleni!


Toiselta ystävältäni sain puolestaan valotaulun, johon voi kirjoittaa erilaisia tervehdyksiä. Se hakee vielä paikkaansa, mutta asuu nyt ainakin toistaiseksi eteisen käytävällä olevan senkin päällä. Kutsun kotiamme leikkimielisesti residenssiksi, joten tällainen tervehdys odotti opiskelukavereitani viini-iltanamme!


Toivottavasti ehdimme pitää tuparit vielä tässä kevään aikana! Kesällä kun olisi tarkoitus juhlia pyöreitä vuosia puutarhajuhlien merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti