perjantai 17. maaliskuuta 2017

Talvinen juhla-asu

Mukavaa perjantai-iltaa! Tarkoitukseni oli viettää ilta kotona lukien, mutta en ole oikein pystynyt keskittymään siihen tänään. Niinpä päätin vaihtaa tenttikirjan dekkariin; Postikorttimurhat-kirja uppoaa yllättäen huomattavasti paremmin! :D

Huomenna on luvassa viikon viimeinen työpäivä, minkä jälkeen ajattelimme miehen kanssa käydä yhdessä ulkona syömässä. Alunperin tarkoitus oli ruokailla yhdessä vanhempieni kanssa, mutta he ovat molemmat sairaita. Niinpä ajattelimme viettää miehen kanssa kahdestaan date nightia!

Vaikka seuraavat tentit häämöttävät jo tiiviisti näköpiirissä, aion tämän viikonlopun ottaa hieman rennommin. Yritän huomenna lukea yhden tenttikirjan loppuun ennen illan ruokailua, mutta sunnuntaina tuskin tulee opiskeltua juuri ollenkaan. Lähden nimittäin ystäväni ja kummityttöni kanssa päiväristeilylle Tallinnaan. Luvassa on hyvää ruokaa ja mahdollisesti hieman shoppailua; ehkä pistäydymme myös suklaakahvilassa!


Kuvassa oleva juhla-asu on muutaman viikon takaa, jolloin vietimme lapsuudenystäväni 30-vuotisjuhlia. Minulla oli pitkästä aikaa todellinen asukriisi enkä meinannut löytää mitään kivaa päälle puettavaa. Loppujen lopuksi päätin sonnustautua jo yli kymmenen vuotta sitten ostamaani H&M:n mustaan hameeseen, jossa on mielestäni ihana tyllialushame. Sen pariksi valitsin jo varmaan lähemmäs seitsemän vuotta vanhan Enyn topin; todellinen vanhojen vaatteiden kokoelma-asu siis! Höglin korkkarit puolestaan ovat aivan ihanat jalassa, niissä jaksaa viilettää vaikka koko illan.

Ostin kesän alennusmyynneistä itselleni Versace Collectionin savenharmaan clutchin, joka pääsi vasta nyt ensimmäistä kertaa käyttöön. Aluksi sopivaa käyttötarkoitusta ei oikein tullut vastaan ja jossain vaiheessa suorastaan unohdin koko laukun olemassaolon. Laukku sopi mielestäni oikein hyvin asuun ja uskon, että jatkossa sille on enemmänkin käyttöä!

Silmät alkavat tuntua nyt sen verran väsyneiltä, että taidan lakata kynnet nyt loppuun huomista varten ja suunnata sen jälkeen vähitellen nukkumaan. Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. tosi kivan näkönen kokonaisuus (: onko siulla instagramia käytössä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kyllä sellainenkin löytyy nimimerkillä teekissa. :)

      Poista