sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Runebergin päivän tunnelmia

Niin kuin eilen, myös tänään olen nököttänyt käytännössä koko päivän ruokapöytämme ääressä koulutehtäviä paahtaen. Kirjoitin eilen yhteen asti yöllä esseetäni ja sain vihdoin tänään puserrettua sen loppuun. Täytyy sanoa, etten ole kyllä hetkeen tehnyt yhtä haastavaa esseetä - jos koskaan! Nämä opintopisteet eivät todellakaan irtoa helpolla! Vaikka sain työn valmiiksi, en uskaltanut ihan vielä palauttaa sitä. Epäilen, etten tee esseelle enää mitään ennen palautuspäivää, mutta halusin kuitenkin jättää sille vielä mahdollisuuden. En nimittäin ole ihan varma, olenko vastannut esseessäni oikeisiin asioihin - jään odottelemaan vielä valaistumista!


Olen suunnitellut tekeväni sivuaineopinnot lähes kokonaan tämän kevään aikana. Koska sain juuri sivuaineeni tentistä hylätyn ja tämän viikonlopun työläs essee on myös yksi osa sivuainettani, rupesin jo miettimään, jättäisinkö sivuaineen kesäopinnoiksi. Tuntuu siltä, että näihin pitäisi olla paljon enemmän aikaa kuin mitä minulla on tällä hetkellä käytössäni. Koska olen kuitenkin ajatellut myös naputella kandia kesällä ja jossain vaiheessa myös lomailla, päätin yrittää puskea nämä opinnot nyt vain läpi tänä keväänä!

Mies menee tänään kaverilleen seuraamaan Super Bowl Sundayta, joten minä olen yksin koko illan. Olisi ihanaa käpertyä sohvalle teekupin ja hyvän romaanin kanssa tai tuijottaa Downton Abbeyta (en ole vieläkään katsonut siitä enempää kuin ensimmäisen tuotantokauden). Sen sijaan luen tenttikirjoja ja naputtelen lisää esseitä. Huvinsa kullakin! Stressi näistä tekemättömistä tehtävistä tosin nousi perjantaina niin isoihin lukemiin, että on ihan pakko saada niitä eteenpäin. Muuten en saa koko viikkona nukuttua. Onneksi olen edes varautunut Runebergin päivän tortuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti