sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Kuukauden kauheimmat ja parhaat hetket: helmikuu

No niin, helmikuu lähestyy loppuaan. Se on taas ollut täynnä tohinaa ja kiirettä, mutta onneksi hetkiä rentoutumiseen ja lepäämiseenkin on löytynyt. Kohta on jo maaliskuu ja ensimmäinen lukuvuosi yliopistolla lähestyy loppuaan! Myös kesälomani ajankohta on lyöty lukkoon ja olemme jo katselleet lentoja Jenkkeihin.

Helmikuun kauheimmat hetket
  • En päässyt läpi tentistä, mikä harmittaa todella paljon! Ikään kuin tentittävää ei olisi jo ihan tarpeeksi ilman uusintatenttiä.
  • Eräs tuttavani menehtyi pitkällisen sairauden jälkeen.
Helmikuun parhaat hetket
  • Kävin ensimmäistä kertaa vuosikausiin luistelemassa ja se sujui paremmin kuin uskoinkaan! Haluaisin osallistua aikuisten luistelukouluun oppiakseni uudelleen nyt jo unohtuneet taidot. Ehkäpä valmistuttuani siihen olisikin aikaa!

  • Kukkakimput ja kynttilät! Olen nauttinut molemmista oikein urakalla remontin jälkeen; viime syksynä en nimittäin polttanut kynttilän kynttilää eikä kukkiakaan voinut hankkia laskutilan puutteen ja yleisen kaaoksen takia. Tällä hetkellä sytytän heti aamulla kynttilät ja pidän huolen siitä, että kotiamme koristaa kukkakimppu harva se viikko!
  • Kotikadun jaksot Yle Areenassa - olen koukussa! On ihan huippua rentoutua katsellen ihanan nostalgista sarjaa samalla värityskirjaa värittäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti