sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Kuluneen viikon tunnelmia

Taas yksi viikko alkaa olla lopuillaan, ja helmikuukin on edennyt jo yli puolenvälin! Ystävänpäivä sujui omalla kohdallani tiiviisti koulussa ja töissä, mutta ehdin silti muistaa miestäni pienellä lahjalla ja sain häneltä puolestani ihanan kukan! Kävin myös kampaajalla fiksaamassa tyvikasvuni ja totesin, että täytyy taas käyttää ahkerammin hopeashampoota. Onneksi kesä on tulossa ja auringonvalo vaalentaa hiusteni sävyä luonnollisesti!


Muuten viikko kuluikin tenttikirjoja haaliessa, joiden lukemista olen myös yrittänyt aloitella. Olen nyt illalla yrittänyt kirjoittaa erään kurssin esseetä, joka on nyt yhtä kohtaa vaille valmis! Saattaa olla, etten jaksa enää tänään viimeistellä sitä, vaan jätän esseen hautumaan huomiseen. Palautuspäivä on onneksi vasta myöhemmi, mutta seuraavat kaksi viikkoa vietän tiukasti nenä tenttikirjoissa, joten haluan hoitaa tämän esseen mahdollisimman pian pois alta. Täytyy huomenna viimeistellä myös eräs oppimispäiväkirja ja hoitaa työasioita (vapaapäivästä huolimatta), eli tekeminen ei ainakaan lopu kesken!

Olin eilen erään ystäväni 30-vuotisjuhlissa, ja seuraavat häämöttävätkin jo kahden viikon päässä! Tänä vuonna suurin osa ystäväni täyttää pyöreitä, joten koko vuosi on täynnä juhlia. Olen myös alkanut hieman suunnitella minun ja mieheni yhteissynttärijuhlien ajankohtaa, mutta emme ole vielä lyöneet lukkoon mitään. Todennäköisesti meidän juhlamme ovat puutarhajuhlat, jos mies ehtii kevään ja alkukesän aikana nakuttaa meille uuden terassin!

Olen kutsunut opiskelijaystäviäni kylään ensi lauantaina, joten sitä ennen pitäisi saada vielä fiksattua viimeisetkin yksityiskohdat asunnossamme. Mies yrittää saada porattua meille verhotangot seiniin sekä kiinnitettyä hyllyt omille paikoilleen. Hän haluaa myös tehdä itse meille yhden taulun, jonka lisäksi niitä pitäisi vielä tilata sekä teettää. Olemme myös tilanneet eteiseen uudet kaapinovet, mutta ne tuskin ehtivät saapua ennen illanviettoamme. Tuskinpa se menoa kuitenkaan haittaa; jospa sitten tupareissa kaikki olisi vihdoi ja viimein valmista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti