maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 parhaat asut, osa 2

Jatketaan sen pitemmittä puheitta vuoden 2016 parhaiden asujen läpikäymistä. Nyt hypätään keväästä ja kesästä syksyyn sekä alkutalveen. Edelleenkään asujen joukkoon ei mahdu yhtäkään housukuvaa, mutta sentään mekkolinjaa rikkoo yksi hameasu.

Ihastuin H&M:n kukkahuiviin ensisilmäykseltä ja käytin tätä hameasua todella paljon syksyn aikana. TWINTIPin hame on ehkä aavistuksen lyhyt omaan makuuni, mutta toimii kuitenkin ihan mukavasti mustien sukkahousujen kanssa. Furlan laukkuun mahtuu muutama tenttikirja, joten olen käyttänyt sitä aika paljon koulupäivinä. Ostin sitä paitsi tämän laukun osallistuessani yliopiston soveltuvuuskokeeseen, joten myös sen vuoksi sitä on hauska käyttää koulussa.


Yksi ehdoton suosikkinin on luonnollisesti prinsessapäivänäni käyttämäni Luxuar Fashionin vaaleanharmaa iltapuku. Hain sen juuri ennen vuodenvaihdetta pesulasta ja helpotukseni totesin paljettien pysyneen hyvin kiinni kankaassa. Kannatti maksaa yli 80 euroa iltapuvun pesetyksestä! Nyt se odottaa kaapissa seuraavia iltapukujuhlia.


Tämä Espritin sähkönsininen mekko on jo muutaman vuoden vanha, mutta se on edelleen yksi suosikkimekoistani. Mekko piristää päivän kuin päivän! Tässä kuvassa olen onnistunut laittamaan myös hiukseni mielestäni kauniisti, joten myös sen takia tämä asu valikoitui yhdeksi vuoden suosikkiasukseni.


Vuoden viimeinen asu on viime viikolla esittelemäni Anna Fieldin mustasta mekosta koostuva asu. Pidän siitä, että mekon kaulus luo pienen jujun muuten hyvin simppeliin asuun. Myös 3/4-hihat ovat minun mieleeni, sillä myös ne tekevät mekosta ihan perusmustaa trikoomekkoa erityisemmän.


Hauska muuten huomata, miten paljon samoja asusteita, eli kenkiä, laukkuja ja koruja näissä asukuvissa pyörii. Koruissa jämähdän usein tiettyihin suosikkeihin, mutta yleisesti suosin aika simppeleitä ja klassisia koruja. Käytin aikaisemmin paljon roikkuvia korviksia, mutta viime vuosina olen alkanut pelätä niiden takertuvan kiinni johonkin. Niinpä käytän lähinnä nappikorviksia. Olen hieman yrittänyt harjoitella kaulakorujen käyttöä, mutta enemmän käytän korviksien ja kellon lisäksi rannekoruja niin kuin näistäkin kuvista voi päätellä.

Vuoden suosikkilaukkujani ovat Ralph Laurenin konjakinvärinen laukku sekä Louis Vuittonin laukkuni, vaikka niitä näkyykin aika vähän näissä vuoden suosikkikuvissani. Myös Furlan Metropolis-laukkua tuli käytettyä todella paljon viime keväänä; ehkäpä se taas pääsee käyttöön kevätauringon alkaessa paistaa!

Sellaiset olivat vuoden 2016 suosikkiasuni. Löytyykö joukosta teidän suosikkejanne? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti