sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 parhaat asut, osa 1

Hyvää uutta vuotta 2017! Toivottavasti teillä kaikilla oli mukava vuodenvaihde! Ja onnea tietenkin myös 100-vuotiaalle Suomellekin! Nyt täytyy taas opetella kirjoittamaan oikea vuosiluku ja ruveta odottamaan, mitä uusi vuosi tuo tullessaan!

Ajattelin näin uuden vuoden kunniaksi kasata teille hieman omia suosikkiasujani viime vuoden puolelta. Ei varmaan ole kenellekään yllätys, että niissä kaikissa olen sonnustautunut mekkoon tai hameeseen; rakastan mekkoja! Arkena tosin käytän paljon housuja käytännön syistä, mutta housuasut päätyvät harvoin blogiin. Ja jos kerran tarkoitus on esitellä suosikkiasuja, ei taida olla kovinkaan ihmeellistä, että niihin päätyy suosikkivaatteitani!

Kevään yksi suosikkiasuistani on tämä harmaasta Espritin mekosta, vaaleanharmaasta Lindexin huivista ja Longchampin ruskeasta laukusta koostuva asu. Mekko on mielestäni kauniin värinen ja mukavan tuntuinen pääällä. Longchampin laukku on harmikseni aika huonolaatuista nahkaa, mutta pidän todella paljon sen ulkonäöstä. Sitä paitsi laukku vetää käytännössä sisäänsä kaiken! Unisan saappaista en edes aloita, tiedätte varmasti, että rakastan näiden kenkien lestiä! Taidankin sonnustautua pikimmmiten tähän asuun uudemman kerran. :)


Omistan tämän Dorothy Perkinsin mekon sekä mustana että tummansinisenä! Se olikin yksi kesän käytetyimmistä mekoistani, ja viileän kesän vuoksi yhdistin mekon usein Zaran liehukkeeseen. Myös mustat ballerinat olivat ahkerassa käytössä kesän aikana, sillä kävelen arkipäivinä todella paljon. Sen vuoksi korkkarit eivät ole minun kohdallani kaikista järkevin valinta arkeen.


Tämä Dorothy Perkinsin raitamekko oli minulla usein päällä hellepäivinä. Lissabonissa mekko oli mukavan vilpoisa päällä, vaikka lämpötila nousikin kolmeenkymmeneen asteeseen päivän aikana. Race Marinen tennarit osoittautuivat myös viisaaksi valinnaksi hellepäivän eleganssiin. Beige Kreetalta ostettu nahkalaukku puolestaan on erinomainen valinta kaupunkilomapäivään, sillä sen sisälle kaikki mahdollinen! Tämä asu oli ilmeisesti myös Zalandon mielestä onnistunut, sillä he kysyivät Instagramissa lupaa käyttää kuvaa mainonnassaan.


 Huomenna jatketaan syksyn ja alkutalven suosikkiasujen kanssa! Mitä pidätte näistä valinnoistani? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti