lauantai 14. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 kulutettu kosmetiikka

Laskinpa tässä lauantain kunniaksi viime vuonna kulutetut kosmetiikkatuotteet yhteen. Mikäli laskuni täsmäävät, kulutin viime vuonna 138 eri kosmetiikkatuotetta. En yhtään tiedä, onko tuo suuri vai pieni määrä, mutta arvelisin sen olevan keskitasoa. Lähinnä sillä perusteella, että en mielestäni käytä erityisen paljon kosmetiikkaa, joskaan en myöskään mitenkään erityisen vähän.

Löysin vuoden 2016 aikana todella monia uusia kosmetiikkatuotteita, joista muodostui suosikkeja ja todellisia luottotuotteita. Suosikkituotteikseni ovat vuoden aikana muodostuneet LV:n dödö ja Natusanin vauvaöljy, jolla poistan silmämeikin. Vauvaöljyn lisäksi ikisuosikkinani jatkaa edelleen Natusanin 24hour moisture hand cream, jota olen käyttänyt todella pitkään.


LV:n jalkavoiteen (ilmeisesti) poistuttua markkinoilta, otin käyttöön Ziajan jalkavoiteen, johon ihastuin. Pitkällisen etsinnän jälkeen löysin silmämeikinpoistoon tuon Natusanin lisäksi myös Ziajan silmämeikinpoistoaineen, joka toimii todella hyvin! Lisäksi Ziajan vuohenmaitoa sisältävät yö- ja päivävoide ovat muodostuneet suosikeiksini ihan lyhyessä ajassa!

Cutrinin hopeashampoo ja KC Professionalin Color Mask ovat olleet todella toimivia hiustenhoitotutotteita ja pitäneet keltaisuuden poissa kutreistani. Tuskailin viime syksynä entisen asuntomme putkista irtoavaa kuparia, joka teki hiuksistani todella ruman väriset. Näin muuton jälkeen samaa ongelmaa ei ole ollut, mutta olen silti joka toisella hiustenpesukerralla käyttänyt näitä tuotteita ylläpitääkseni viileää sävyäni.

Barnängenin NutriSkin-sarjan persikantuoksuinen vartalovoide on ihan huippu tuote, jota ostan Ruotsista aina kuin mahdollista! Voide tuoksuu hyvältä, imeytyy nopeasti, hoitaa ihoa ja on kaiken lisäksi edullinen.  Voi kun tätä saisi myös Suomesta!

Monta suosikkituotetta siis löytyi vuonna 2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti