tiistai 3. tammikuuta 2017

Talven varusteita

Olen jo syksystä asti haaveillut Sorelin kengistä. Omistan Uggit kylmiin pakkaspäiviin, mutta kaipasin niiden rinnalle lämpimiä, mutta myös kosteutta kestäviä kenkiä. Olin kuullut, että Sorelit ovat todella lämpimät, mutta myös jokseenkin raskaat jalassa. Koska kuitenkin opiskelukaverini kehui omat Sorelinsa maasta taivaisiin, päätin rohkaistua tilaamaan itsellenikin sellaiset.

Olin kahden vaiheilla oikean koon kanssa, sillä luin monelta eri sivulta, että osa on kokenut Sorelien olevan omaa kokoaan pienemmät. Zalandon sivuilla puolikkaat koot olivat loppu enkä löytänyt niitä suomalaisista nettikaupoista ollenkaan, joten päädyin tilaamaan oman kokoni 37 sekä sen lisäksi koon 38 kengät. Tuo isompi koko oli minulle aivan liian suuri, joten sen laitoin saman tien takaisin palautukseen. Sen jälkeen pohdin pitkään, onko normaali kokoni 37 sopiva vai liian pieni. En varmaankaan olisi miettinyt koko asiaa, jos en olisi ollut tietoinen siitä, että joidenkin mielestä Sorelit ovat normaalia pienempää kokoa. Koska tieto kuitenkin lisää tuskaa, olin todella epävarma koosta. Onneksi opiskelukaverini otti taas ohjat käsiinsä ja rohkaisi ottamaan tuon oman kokoni. Nyt en ole vähään aikaan käyttänyt näitä kenkiä, mutta edellisten loskakelien aikaan Sorelit osoittautuivat erittäin hyväksi hankinnaksi. Ne ovat toki jokseenkin painavat jaloissa, mutta jaksoin silti hyvin painaa niillä koko päivän (minulle on ihan normaalia kävellä ne kuuluisat 10 000 askelta päivässä). Olen tyytyväinen!


Ostin muutama vuosi sitten Cittarista halvat ulkoilukengät talven kävelylenkeille, joita käytin yllättävän paljon esimerkiksi salimatkoilla ja kauppareissuilla. Usein iskin ne jalkaan myös työmatkalle. Harmikseni näihin muutaman kympin kenkiin tuli kuitenkin reikä ja totesin loskakeleillä sukkien kastuvan ikäväsi. Niinpä päätin suunnata Prismaan tavoitteenani löytää uudet yhtä halvat kengät. Tunnen olevani suurperheen äiti aina kun ostan vaatteita, kosmetiikkaa tai vaikkapa nyt tässä tapauksessa kenkiä marketista. Olen kuitenkin tehnyt jonkin verran hyviä löytöjä sekä Cittarista ja Prismasta, joten taidan jatkaa tällä tiellä edelleenkin.


No, ihan yhtä halvalla en tällä kertaa päässyt. Erehdyin nimittäin iskemään jalkoihini lähes 70 euron Haltin ulkoilukengät enkä sen jälkeen voinut enää harkita muita malleja. Nämä Haltin kengät ovat  ulkonäöltään jokseenkin samanlaiset kuin edelliset kenkäni (niissäkin oli pinkkiä ja mustaa). Ne ovat kuitenkin aivan uskomattoman kevyet jaloissa; näissä kengissä tunnen todellakin saavani siivet. Niinpä päätin sijoittaa muutaman kympin aiottua enemmän ja otin nämä Haltit itselleni. Näihinkin olen ollut todella tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti