keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Säihkyvä uudenvuodenaaton asu

Vietimme uudenvuodenaattoa mieheni kavereiden kanssa. Olimme pitkään ilman minkäänlaisia suunnitelmia, sillä olin itse aika väsynyt syksyn jälkeen enkä jaksanut miettiä tekemisiäni kovin montaa päivää pidemmälle. Harkitsin jopa kotiin jäämistä, mutta oli kyllä ihan mukavaa tehdä jotain. Tosin vuoden vaihtuminen meinasi kaikessa hötäkässä mennä ohi, mutta onneksi saimme shamppanjapullon juuri oikeaan aikaan auki. Loppuilta tosin vähän lässähti, kun emme pääseet baariin sisälle narikan ollessa täysi. Huoh. No, eipähän ollut huono olo seuraavana aamuna!


En yleensä pukeudu mihinkään kimmeltävään, mutta ihastuin kerralla tähän Dorothy Perkinsin mekkoon. Lähes kaikki vaatteeni on tilattu Zalandolta, joten niin tämäkin mekko. Mekko tosin oli vähän turhankin säihkyvä, sillä siitä irtosi kilotolkulla hilettä. Niin kotona kuin miehen kaverinkin luona näkyi hilevana aina siellä, missä olin liikkunut. Toivon todella, että tämä ongelma poistuu, kun mekkoa pitää enemmän. Bileiden jälkeen siivottavaa on muutenkin ihan riittävästi ilman hileitäkin.

Yhdistin mekkoon Longchampin clutchin, joka tosin oikeasti on meikkipussi. Ostin sen kuitenkin clutchiksi ja olen sitä sellaisena käyttänytkin. Höglin kiiltonahkaiset korkkarit ovat yhdet luottokorkkareistani, joten iskin ne jalkaani. Tämä sama asu päätyi muuten päälleni viime viikonloppuna, kun vietettiin ystäväni 30-vuotisjuhlia teemalla thirty & flirty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti