sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Remppa on valmis!

Se päivä on vihdoin koittanut! Meidän remonttimme on valmis! Ostin innoissani jo lokakuussa jääkaappiin skumppapullon odottamaan rempan valmistumista, ja tänään pääsimme vihdoin korkkaamaan sen! Ihan vielä tieto siitä, että urakka on oikeasti ohi, ei ole täysin sisäistynyt mieliimme. Pikkuhiljaa!Vietimme tänään koko päivän kauppoja kierrellen ja sisustustavaraa haalien. Ostimme muun muassa kaksi mattoa, päiväpeiton, sisustustyynyjä ja "rahin" makuuhuoneeseen. Totesimme tosin olohuoneen tarvitsevan vielä toisenkin maton, jonka tilasimme saman tien. Mies olisi voinut muuten hakea maton huomenna kaupassa, mutta siinä oleva tarjous loppuu jo tänään. Niinpä päätimme tilata sen, vaikka toimitusaika onkin varsin pitkä.

Mies aikoo tosiaan itse tehdä meille yhden taulun ja jopa minulla on yksi idea toiseen tauluun. Olemme myös yrittäneet etsiä niitä kaupoista, joskin aika huonolla menestyksellä. Rupesinkin tässä tenttikirjojen lukemista välttäessäni tutkimaan netin julistetarjontaa ja löysinkin pari kivaa vaihtoehtoa!

Aion pitää kuukauden kuluttua opiskelukavereilleni viini-illan, joten toivoisin kodin olevan siinä vaiheessa jo valmis esittelyyn. Vielä pitää ainakin hankkia taulujen ja parin maton lisäksi uudet kaapinovet eteiseen, kotelo liesituulettimen putkelle ja kannattimet verhotangoille. Ostimme nimittäin reippaina tänään tangot Ikeasta, mutta kannattimet jäivät epähuomiossa kauppaan. Mies haluaa myös hankkia uuden kotiteatterijärjestelmän; uusi televiso kannettiin jo tänään kotiin. Meidän pitäisi löytää myös uusi työtuoli tietokonepöydän yhteyteen. Sen pitäisi olla tyylikkään näköinen ja mukava istua, saa nähdä, mistä sellainen tuoli mahtaa löytyä. Nykyinen tuoli on aivan hirveä, joten haluaisin päästä siitä eroon mahdollisimman pian!

Mukavaa sunnuntai-iltaa teille kaikille, minä alan nyt vähitellen valmistautua uuteen viikkoon tiiviisti tenttikirjojen parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti