torstai 5. tammikuuta 2017

Luottoasu

Viime vuoden puolelta on julkaisematta vielä jokunen asu ennen kuin pääsen esittelemään tämän vuoden asukokonaisuuksia! Tämä asu on kaikessa simppeliydessään minusta todella ihana; ppiparkakkuhelmainen hame on löytä muutaman vuoden takaiselta Tukholman reissulta. DKNY:n hame oli NK:ssa huimassa alessa, joten se oli tietenkin pakko ostaa. Siitä on tullut minulle todellinen luottovaate!

Yhdistin hameeseen syksyn heräteostoksen Espritiltä, eli tämän mustan puseron. Olen mustien puseroiden suurkuluttaja ja innostuin tämän puseron pehmeän materiaalin lisäksi hihojen kultaisiin yksityiskohtiin. Puserosta on myös tullut yksi luottovaatteistani.


Ja kun kerran luottovaatteista puhutaan, löytyvät kuvasta tietenkin myös Unisan saappaat! Omistan saappaita kahden parin verran, joista toiset kävivät pienessä freesauksessa suutarilla ennen joulua. Myös toinen pari pitäisi viedä huoltoon mahdollisimman pian, kunhan vain saan aikaiseksi. Täytyy yrittää hoitaa asia ennen koulun alkamista, sillä opintojen ja töiden kanssa on ihan riittävästi hommaa ilman "ylimääräisiä" asioitakin.

Nyt yritän vähitellen suunnata salille ennen tenttikirjaan tarttumista ja töihin suuntaamista. Onneksi huomenna on loppiainen, niin ehtii vielä vähän rentoutua ennen kuin arki alkaa toden teolla! Meillä ei ole huomiseksi mitään sen kummempia suunnitelmia, mutta yritän edistää tenttikirjojen lukemista silloin. Minulla on neljä kirjaa luettavana kuun lopussa olevaan tenttiin ja lisäksi pitäisi lukea pari muutakin opusta muita tehtäviä varten. Hommaa siis riittää, eli ei ainakaan ole tylsää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti