torstai 12. tammikuuta 2017

Huonekalujen metsästystä

Niin kuin jo otsikostakin voi päätellä, pistäydyimme viime viikolla Ikeassa hankkimassa muutamia huonekaluja. Ostimme uuden sängynrungon, minulle yöpöydän ja lisäksi vielä kirjahyllyn - kaikki kalusteet ovat mattavalkoisia. Todennäköisesti hankimme myös sohvan Ikeasta samoin kuin TV-tason ja mahdollisesti myös uuden työpöydän miehelle. Sen sijaan ruokapöydän tuoleja emme ole vielä löytäneet. Minä ihastuin jo yksiin tuoleihin muistaakseni Maskussa, mutta mies ei pitänyt niistä ollenkaan. Ruokapöytämme on nyt vahausta vaille valmis, mutta katsotaan, koska löydämme sopivat tuolit!


Sain idean asuun uudesta La Finessen huivistani, jonka hankin Lapin reissullamme. Huivi on mustavalkoinen, joten päädyin toistamaan samaa teemaa myös asussani. Päädyin pukemaan ylenni ihanan Espritin neulemekkoni ja jälleen kerran Unisan saappaat. Laukuksi valikoitui vähän tylsästi Longchampin Le Pliage, sillä kävin aamupäivällä tanssitunnilla ja tarvitsin ison laukun kaikille tavaroilleni. Asusteiksi valitsin huivin lisäksi Daniel Wellingtonin pikkukelloni ja Ted Bakerin käsikorun. Minulla oli hiuksissa vielä musta rusetti poninhännän ympärillä, mutta se ei näköjään näy tässä kuvassa. Luottovaatelinjalla siis mennään taas!

Koko iltapäivä ja alkuilta kuluivat huonekalukauppoja kierrellen ja ostoksia miehen apuna kantaen. Täytyy sanoa, että vaikka Unisan saappaissa on täydellinen lesti, tuntui aika ihanalta ottaa kengät pois jalasta päivän päätteeksi! Ehkäpä ensi reissulle sonnustaudun matalakorkoisiin saappaisiin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti