keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Huonekaluja, vihdoin!

Käytin käytännössä koko lauantai-illan kotimme siivoamiseen, sillä remontti on tosiaan vihdoin ja viimein valmistumassa. Ilmalämpöpumpun asentajat tosin sotkivat vastamaalatun seinän niin pahasti, että se oli pakko maalata uudelleen tänään. Myöskään keittiön pöytämme ei ole vielä maalattu, mutta ehkäpä sekin valmistuu vähitellen. Rehellisesti sanottuna kotimme ei muutenkaan näytä erityisen siistiltä, sillä meillä on vielä muutamia kalusteita sekä muuta sälää, jotka pitäisi myydä pois uusien alta. Myös kaikenlaista rojua lojuu vielä ympäriinsä kaatiskeikkaa odottamassa.

Meidän sohvamme on muuten tällainen, mutta vasemmalla oleva divaaniosa on korvattu rahilla
Ostimme viime viikolla keittiön tuolit, tietokone- / työpöydän, hyllyjä, TV-tason ja sohvan! Haluamme vielä hankkia rahin sängyn päätyyn ja lisäksi ainakin tauluja sekä muuta pientä sisustustavaraa. Kun mies saa viimeiset remppahommat tehtyä, hän alkaa kasata meille kalusteita. Toivoisin, että koti olisi siisti ja kalusteet kasassa viikonloppuna, mutta katsotaan miten käy. Olisi aika ihanaa istua sohvalla neljän kuukauden jälkeen; lattia alkaa tuntua jo aika kovalta. Jääkaapissa odottaa jo skumppapullo sitä hetkeä kun kaikki on valmista, mutta katsotaan, koska oikeasti pääsemme korkkaamaan sen! Kaaoksen siivoaminen ja kalusteiden kasaaminen nimittäin on yllättävän hidasta enkä uskalla iloita liian aikaisin.


Kun sisätilat ovat valmiit, voimme alkaa suunnitella pihaa. Tai no, mies suunnittelee ja minä toimin lähinnä makutuomarina. Pihalle olisi ainakin tarkoitus rakentaa iso terassi ja jonkinlainen tulisija; katsotaan millaiseen ratkaisuun päädymme! Pihalla tosin ei tapahdu mitään ennen kevättä, joten sillä välin saamme pienen hengähdystauon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti