lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden viimeinen päivä ja asu lumen keskellä

Huomenta! Vuoden viimeinen päivä on täällä. Vietän sen hyvin pitkälti töissä, sillä reilun viikon mittainen joululomani on nyt ohi. Loma tuli taas kerran enemmän kuin tarpeeseen; ehdin pitkästä aikaa lukea muitakin kirjoja kuin tenttikirjoja, katsoa sarjoja Netflixistä ja HBO:lta, seota viikonpäivistä ja nähdä ystäviä. Parasta oli kuitenkin yhteinen aika miehen kanssa! Olen huono tekemään uudenvuodenlupauksia, mutta voisin ehkä tehdä poikkeuksen ja yrittää löytää enemmän yhteistä aikaa parisuhteelle ensi vuonna.

Olemme muutamana vuotena pitäneet miehen kanssa yhteiset uudenvuodenjuhlat ystävillemme. Viime vuonna juhlat piti kuitenkin perua sairastumisen takia ja tänä vuonna niitä ei järjestetä ollenkaan sen vuoksi, että asunnostamme puuttuu edelleen suurin osa kalusteista ja se on muutenkin pelkkää kaaosta. Suunnitelmat uudeksi vuodeksi olivat pitkään auki, vaikka sainkin kutsun yksiin juhliin. Näillä näkymin vietämme kuitenkin rauhallista iltaa pienellä porukalla, mikä sopii minulle enemmän kuin hyvin. En kovin mielelläni lähde keskustan väentungokseen uutenavuotena. Tärkeintä tässä uudenvuodenaatossa on se, että vietämme sen yhdessä miehen kanssa ja että saan pukeutua uuteen mekkooni. :D


Tästä pääsenkin kätevästi aasinsillan kautta toiseen mekkoon, jota ei ole vielä nähty täällä blogissa. Tilasin tämän Anna Fieldin mustan mekon syksyllä Zalandosta. Mies välillä toivoo, että käyttäisin enemmän värejä muutenkin kuin urheiluvaatteissa, mutta musta on kerta kaikkiaan minun mieleeni ja kaiken lisäksi aina tyylikäs valinta! Tämä mekko sopii niin arkeen kuin hieman juhlavampiinkin tilanteisiin, olen todella tyytyväinen ostokseeni!

Vagabondin saappaat ostin jo viime keväänä ja ne ovat olleet ahkerasti käytössä syksyn aikana, vaikka niitä ei blogissa ole juuri näkynytkään. Käytän yleensä mekon kanssa korkeampikorkoisia saappaita, mutta mielestäni kokonaisuus toimii hyvin näiden matalampienkin saappaiden kanssa. Ensimmäisillä käyttökerroilla saappaat hieman hiersivät, mutta nyt ne ovat onneksi jo mukautuneet minun jalkoihini!

Laukku on vanha tuttu Ralph Laurenin laukkuni ja hiukset tuttuun tapaan auki. Arkena hiukseni ovat lähes aina kiinni, joten vapaapäivinä ja etenkin lomalla otan aina ilon irti ja pidän niitä mahdollisimman paljon auki. Ostin sitä paitsi tällä viikolla itselleni ilmakihartimen, jolla toivottavasti saan hiuksiani helposti laitettua vähän nätimmiksi. Yleensä hiukset nimittäin ovat viimeinen asia, johon kiinnitän huomiota. Katsotaan ensi vuonna, miten minä ja ilmakiharrin tulemme toimeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti