tiistai 6. joulukuuta 2016

Pikkujoulutunnelmia itsenäisyyspäivän väreissä

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää! Ehdin jo katsoa Tuntemattoman sotilaan, mikä on varmasti monelle yksi itsenäisyyspäivän perinteistä. Ostin myös optimistisesti itsenäisyyspäivän kynttilät jo hyvissä ajoin ajatellen, että saisin ne laitettua esille kotona. No, remontti on kyllä edistynyt ihan hyvin, mutta ei ole vielä siinä pisteessä, että voisin polttaa kynttilöitä kotona. Meillä ei edelleenkään ole huonekaluja sänkyä, senkkiä ja nojatuolia lukuunottamatta. Makkari tosin on kahta jalkalistaa vaille valmis ja keittiöstä puuttuu enää liesituulettimen "sokkeli". Sen sijaan eteinen ja toinen makuuhuone on vielä kokonaan laittamatta, vessa maalamatta ja lisäksi listat puuttuvat kaikkialta muualta paitsi makkarista. Toiveenani on saada koti valmiiksi jouluun mennessä, mutta katsotaan miten käy.

Joulufiilis on pahasti kateissa, kun en saa laitettua joulukoristeita esille. Harmittaa, mutta minkäs teet. Onneksi olen jouluna Lapissa, joten toivottavasti pääsen siellä kotioloja paremmin joulutunnelmaan. Joulunaika on mielestäni yksi vuoden parhaista ajankohdista ja nyt tuntuu siltä, että se menee minulta ihan täysin ohi.


En suoraan sanottuna muista, mihin tilaisuuteen pukeuduin tähän ihanaan Espritin sähkönsiniseen mekkoon. Kuva on nimittäin otettu marraskuun puolella, kun lunta satoi vähän enemmänkin. Ajattelin tämän asun kuitenkin sopivan hyvin tähän itsenäisyyspäivään, vaikka en itse tee tänään oikein mitään. Luvassa on tenttikirjallisuuteen perehtymistä ja mahdollisesti salillä käymistä. Linnan juhlia varmaan seuraan puolella silmällä, sillä tenttikirjallisuutta on todella paljon. Minulla on viimeinen tentti 19.12. Sen jälkeen aion rentoutua muutaman päivän ajan ennen kuin aloitan seuraavaan tenttiin valmistautumisen sekä muiden rästitehtävien tekemisen!

Espritin mekon lisäksi yhdistin asuun Ralph Laurenin konjakinvärisen laukun sekä Unisan luottosaappaani. Punasin myös rohkeasti huuleni, vaikka yleensä luotan hieman vaaleampiin huulipuniin tai kiiltoihin.

Nyt alan laittaa ruokaa, minkä jälkeen yritän suunnata salille! Mukavaa itsenäisyyspäivän jatkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti