tiistai 6. joulukuuta 2016

Marraskuun kulutetut

Nyt vasta ehdin paneutua marraskuun kulutettuihin tuotteisiin, pahoittelut! Niin kuin arvata saattaa, tämä loppuvuosi on ollut enemmän kuin kiireinen ja siksi bloggaamiseen ei ole oikein ollut aikaa. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

BabyLipsin Peach Punch -niminen huulirasva oli heräteostos eikä oikeastaan herättänyt tunteita suuntaan taikka toiseen. Ajoi asiansa, mutta en välttämättä ostaisi enää uudelleen.

Cutrinin Bio + Balance Care -hoitoaineen ostin, koska sen luvattiin kosteuttavan hiuksia. Minusta teho ei kuitenkaan ollut erityisen hyvä, mutta ehkäpä sitä olisi pitänyt käyttää yhdessä sarjan shampoon kanssa tehon maksimoimiseksi. Tätä en ostaisi enää.

Wellan Enrich-sarjan shampoo oli minusta oikein toimiva perustuote, vaikkakin odotin sen olevan vielä tätäkin kosteuttavampi. Käytin tätä yhdessä Cutrinin hoitoaineen kanssa joka toisella pesukerralla, joka toisella puolestaan hopeashampoota ja Color Mask -hoitoainetta.


Lumenen True Mystic Volume -sarjan ripsivärin ostin mainoksen uhrina. Yksistään käytettynä olin aika pettynyt sen volyymiin; minusta ripsistä tuli aika valjut. Kun kuitenkin keksin yhdistää sen toiseen ripsiväriin, olen ollut tyytyväinen lopputulokseen. Laitan Lumenea alle ja vähän vaihdellen toista ripsaria päälle, jolloin ripsistä tulee mielestäni tarpeeksi pitkät ja tuuheat.

Olen käyttänyt jo pidempään Lumenen Matt Control -meikkivoidetta. Haluan meikkivoiteen olevan todella peittävän, vaikka omilla kasvoillani ei erityisen paljon peitettävää olekaan. Pidän kuitenkin huolitellusta ja viimeistellystä lopputuloksesta, joten yhdistän tähän Lumenen meikkivoiteeseen vielä Joe Blascon meikkivoidetta. Lumenen 0-sävy on täydellinen omille kasvoilleni ja se tasoittaa myös Joe Blascon aavistuksen liian tummaa sävyä kasvoillani.

Himalaya Herbalsin Nourishing Skin Cream kosteuttaa minusta ihoani hyvin enkä ole tuntenut tarvetta käyttää mitään muita tuotteita kasvoillani. Yleensä olen talvellä turvautunut myös Nuxen öljyyn, mutta ainakaan vielä iho ei ole hilseillyt tätä voidetta käyttäessäni samalla tavalla kuin yleensä talvella.

Nivean misellivesi kului taas loppuun ja ostin uuden putelin taas tilalle. Vähän kyllä tekisi vaihtelun vuoksi mieli kokeilla myös jotain muuta vastaavaa tuotetta, vaikka yleensä päädynkin aina vanhaan tuttuun Niveaan.

Mavalan Protective Base Coat oli oikein toimiva perustuote, jota voisin ostaa uudelleenkin. En ole kuitenkaan vielä löytänyt täydellistä aluslakkaa, joten etsintä jatkuu edelleen!

Baylis & Hardingin mansikan ja granaattiomenan tuoksuinen suihkugeeli oli ihan mainio ja riittoisa tuote. Jossain vaiheessa kuitenkin aloin hieman kyllästyä siihen. Niinpä olin aika iloinen, kun tuote loppui ja sain vaihtelun vuoksi käyttää jotain toista suihkugeeliä. Yritän nimittäin kerralla käyttää aina yhden tuotteen loppuun ennen uuden korkkaamista. Muuten suihkugeelejä kertyy suihkuun aivan liikaa.


Loppuun tuleekin sitten kasa luottotuotteitani, joista ensimmmäisenä on Miramen kynsilakan poistoaine. Myös Lumenen alkoholiton kasvovesi on oikein hyvä tuote, jota ostan aina välillä kyllästyttyäni Niveaan. Barnängenin persikantuoksuinen vartalovoide on suosikkini, jotan yritän taas jouluna hamstrata Ruotsista. Ziajan jalkavoide on myös ihana!

Marraskuussa loppui hurja määrä tuotteita; veikkaan että joulukuun saldo on hieman pienempi. Voisin vuoden lopuksi tehdä vielä jonkinlaista yhteenvetoa vuoden aikana loppuneista kosmetiikkatuotteista. Niitä saattaa olla yllättävän paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti