perjantai 30. joulukuuta 2016

Joulukuun kosmetiikkaostokset

Tai no, ostokset ja ostokset - osan näistä olen saanut lahjaksi. Katsotaanpa, mitä joulukuussa kertyi kaappiin. Pääsette samalla myös ihastelemaan uutta lattiaamme! :D

Ziajan jalkarasva (tätä kirjoittaessani tajusin, että unohdin ostaa uuden purkin eilen kaupungilla pyöriesäni) sekä silmämeikinpoistoaine ovat olleet luottotuotteitani jo pidempään. Kun sitten voitin arvonnassa saman merkin päivä- ja yövoiteen sekä silmänympärysvoiteen, olin todella innoissani. En ole tähän mennesssä ehtinyt testata vielä muuta kuin päivävoidetta, joka ilmeisesti sisältää myös suojakertoimen (en tosin löytänyt mainintaa kertoimen määrästä ja maininta löytyi muutenkin ainoastaan suomenkielisestä tarrasta, joten en ole ihan varma sen olemassaolosta). Päivävoide levittyy kauniisti iholle eikä rullaudu meikin alla. Sen tuoksu tosin on omaan makuuni liian kliininen. Kelpo tuote silti!


L'Oréalin Volume Million Lashes -maskara on arjen luottotuotteeni. Yhdistän sen aina Lumenen True Mystique -maskaraan, jolloin lopputulos on omasta mielestäni luonnollinen, mutta silti erottuva. Doven DermaSpa-sarjan Goodness-vartalovoide on jo kertallaan hyväksi ja jollain tavalla ylelliseksi todettu (johtunee siitä, että luulin voiteen olevan nimeltään goddess) tuote, joten se oli helppo napata mukaan.


Sain Pentikin ruusuntuoksuisen käsivoiteen lahjaksi ja otin sen heti jouluna testiin. Käsivoide kosteuttaa mielestäni ihan hyvin, mutta sen tuoksu on omaan makuuni liian voimakas. Käytän tuotteen kyllä varmasti loppuun! Vichyn Dermablend-sarjan puuteri oli pitkään ainakin Helsingin apteekeista loppu (tai sitten en käynyt oikeissa paikoissa etsimässä). mutta ennen joulua sain vihdoin hankittua uuden puuterin loppuneen tilalle! Puuteri on väriltään valkoista ja pääasiassa pelkkää kalkkia, mutta se mukautuu täydellisesti ainakin minun kalpean ihoni sävyyn ja pitää kiillon pitkään poissa. Ehdottomasti yksi luottotuotteistani!

Jouluna piti tietenkin hamstrata Ruotsista Barnängenin tuotteita. Näitä suihkugeelejä olen kyllä löytänyt Suomessa myös Cittarista, mutta vartalovoiteita en. Persikka on suosikkini, mutta niin ilmeisesti monen muunkin. Onnistuin nimittäin ostamaan viimeisen persikkavoiteen kaupasta, sen sijaan akaimarjan tuoksuista voidetta löytyi. Eiköhän näillä voiteilla kuitenkin hetken verran pärjäillä taas!


Sain joululahjaksi OPIn Breakfast at Tiffany's -sarjan kynsilakkoja. Nämä eivät vielä ole päässeet testiin, mutta innolla odotan pitkästä aikaa OPIn lakkojen kokeilemista; en nimittäin ole ostanut kyseisen merkin lakkoja pitkään aikaan ja olen muutenkin yrittänyt hillitä kynsilakkojen hamstrausta. Yritän pikemminkin käyttää vanhoja lakkoja pois ja karsia sillä tavalla varastoani hillitymmän kokoiseksi.

 Olen ihastunut viime aikoina vauvanhoitotuotteisiin, sillä käytän jo nyt Natusanin vauvaöljyä silmämeikin poistoon. Olen testannut myös sinkkivoidetta, mutta nyt otin kokeeksi Rainbow'n hoitovoiteen. Totesin myös edellisen matkakokoisen hiuslakkani vetelevän viimeisiään, joten nappasin marketista mukaan myös Elnettin hiuslakan. En juuri huomaa eroja hiuslakoissa muuten kuin niiden tuoksussa, joten valitsin tuotteen lähinnä hinnan perusteella.


Aikamoinen määrä kosmetiikkaa taas kertyi, mutta onneksi kaikki tuotteet tulevat varmasti käyttöön eivätkä jää pyörimään kaapin pohjalle! Pidän todella paljon kosmetiikkalahjoista ja ostan niitä mielelläni myös muille. Tämänkin joulun kosmetiikkalahjat olivat oikein onnistuneita, kiitos vain lahjojille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti