torstai 29. joulukuuta 2016

I Love Me -messujen ostokset

Huomasin, että olen kokonaan unohtanut esitellä I Love Me -messujen ostokset. Messuthan olivat jo lokakuun puolella, mutta opiskelu-, työ- ja remppakiireiden vuoksi en ole ehtinyt esitellä ostoksiani vielä ollenkaan. Tuntuu siltä, että messut olivat ihan äsken, mutta onhan niistä kieltämättä jo aikaa vaikka kuinka paljon! Syksy hujahti ohi hetkessä, saa nähdä kuluuko kevät yhtä nopeasti. Usein arki rullaa normaaleja uomiaan joulusta pääsiäiseen, mutta sen jälkeen aika kuluu hujauksessa ja yhtäkkiä ollaankin kesässä.

I Love Me -messuilla ihastuin Doppin pisteellä tähän ihanaan vaaleanpunaiseen villahuiviin, jota olen käyttänyt useasti syksyn ja alkutalven aikana. Huivin sävy on mielestäni ihana ja sen pituus on sopiva minulle. Acnen Canada-huivin pituus on nimittäin omaan makuuni aavistuksen liian lyhyt ja sen materiaali on myös aavistuksen kutisevaa laatua. Tämä vaaleanpunainen villahuivi ei kuitenkaan kutita ollenkaan!

Olin jo jonkin aikaa haaveillut Sauson käsineistä ja tilaisuuden tultua nappasin nämä messutarjouksesta mukaani. Omistan ennalta mustat ja hyvin vaalean beiget käsineet ja olisin oikeastaan tarvinnut konjakinväriset hanskat. Päädyin kuitenkin räväkän pinkkiin väriin ja olen ollut todella tyytyväinen. Olen käyttänyt kyseisiä käsineitä todella paljon, viimeksi tänään! Arvoin kahden koon välillä ja päädyin lopulta suurempaan, eli kokoon kuusi. Luulen, että seuraavia Sauson käsineitä ostaessani päädyn kuitenkin puolta pienempään kokoon.


Minulla oli ostohousut jalassa messuilla, sillä hankin itselleni myös Bernie Mev -kengät töihin. Ihastuin kenkien keveyteen ja siihen, että ne näyttivät omaan silmääni tyylikkäiltä. En nimittäin halua kulkea töissä terveyssandaaleissa, mutta tahdon silti kenkien olevan sellaiset, että jaksan seistä niillä tarvittaessa koko päivän. Nämä kengät joutuivatkin heti ensimmäisellä käyttökerralla tositestiin, sillä vedin ne jalassa lähes 12 tunnin päivän. Hieman pelkäsin, että uudet kengät saattaisivat hiertää tai muuten tuntua huonoilta jaloissa ensimmäisellä käyttökerralla, mutta huoli oli täysin turha. Nämä kengät istuivat kuin hansikas!

Nyt alan orientoitua tähän päivään; tarkoitus on käydä hieman asioilla keskustassa. Tarkoitus on ostaa hieman kuohuvaa uudeksivuodeksi sekä hakea iltapukuni pesulasta. Sen lisäksi yritän löytää pari lyhtyä etupihallemme - peukut pystyyn, että löydän sopivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti