perjantai 11. marraskuuta 2016

Pitkästä aikaa!

Niin, voitte varmaankin arvata, että kiirettä on pitänyt. Vaikka tämän periodin ensimmäiset tentit ovat vasta joulukuussa, luettavaa on niin paljon, että olen jo aloittanut pänttäämisen. Tosin olen koko tämän viikon ollut epäinhimillisen aikaisten aamuherätysten takia niin väsynyt, että lukeminen on ollut todella laiskaa. Eilen tosin sain luettua jo jonkin verran. Lähdin nimittäin yliopistolle läppäri kainalossa tarkoituksenani tehdä oikein urakalla koulu- ja työhommia. Tietokone ei kuitenkaan ollut yhtään yhteistyöhaluinen, joten päädyin lukemaan tenttikirjaa. Tenttikirjojen haltuun saaminen optimaaliseen aikaan ennen tenttiä on minusta kyllä työn ja tuskan takana! Ei auta kuin toivoa parasta - muutaman kirjan tosin olen jopa ostanut itselleni. Olen ajatellut, että niistä saattaisi olla hyötyä myös tulevaisuudessa!

Koulu- ja työkiireiden ohessa myös remonttiin ja muihin kotiin liittyviin asioihin on mennyt aikaa. Kotimme on käytännössä ollut kaaoksessa koko syksyn ajan, toivon todella, että saisin muutaman viikon kuluttua kaikki tavarat paikoilleen. Keittiö tosin on nyt lähes valmis; pitäisi vain myydä vielä vanhat jääkaappi ja pakastin pois tieltä. Vähän tosin nauratti, kun haimme viime sunnuntaina varttia ennen sulkemisaikaa Ikeasta vielä kaikenlaisia pikkuasioita keittiön laatikostojen "sisuksiksi". Maanantaina puolestaan kiertelimme rautakauppoja lattiaa etsien. Kaupoissa on nyt kyllä todella vähän viileän valkoisia tai todella vaalean harmaita lattioita!


Mies on tällä viikolla hoitanut asunnon seinien maalailua sekä kaikenlaisia pieniä hommia. Minä olen puolestani yrittänyt pelastaa pihakalusteet lumen alta ja laittanut astioita keittiön kaappeihin. En ole ihan kaikkia vielä saanut paikoilleen, mutta viikonloppuna aion hoitaa tämän urakan pois alta! Vähän muuten jännitti, miten kaappitila riittää kaikille astioille. Suurin osa astioistamme on nimittäin ollut pakattuina muuttolaatikoihin elokuusta asti, joten niiden määrää oli jokseenkin vaikea arvioida.

Odotan innolla viikonloppua, sillä tämä viikko on ollut todella raskas. Toivottavasti saan vähän nukuttua univelkoja pois! Lisäksi olisi tarkoitus leipoa isänpäivää varten ja yrittää päästä myös salille. Olin eilen ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon salilla ja toivon, että saisin nyt taas vähän paremmin kiinni treenirytmistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti