tiistai 29. marraskuuta 2016

Marraskuun kosmetiikkaostokset

Marraskuu lähestyy loppuaan, mikä tarkoittaa sitä, että joulu on kohta täällä! Joulukuun alku on omalla kohdallani aika tiukka ja kiireinen, mutta ehkäpä jouluviikolla ehtii vihdoin rauhoittua nauttimaan joulusta. Sitä ennen tarkastellaan kuitenkin marraskuun kosmetiikkaostoksia.

Herbinan Mango Spa -kuorintavoide on nykyään minulla koko ajan käytössä. Pidän sen tuoksusta ja koostumuksesta sekä ennen kaikkea siitä, että tuotetta saa helposti lähes marketista kuin marketista. Herbinan Energy Boost -puhdistusgeelin puolestaan ostin, kun totesin Lumenen puhdistustuotteen olevan liian kevyen omille kasvoilleni. Tästä tuotteesta ei ainakaan vielä ole muodostunut suosikkiani enkä erityisemmin pidä sen tuoksusta. Eiköhän se kuitenkin tule jossain vaiheessa käytettyä loppuun.

LV:n dödö on minulla päivittäisessä käytössä samoin kuin Ziajan jalkavoide. Harmi, että Ziajaa toistaiseksi ainoastaan Sokoksista. Tosin onneksi keskustassa tulee pyörittyä nykyään sen verran ahkerasti, että se on yleensä aika hyvin matkan varrella.


Puhdistan silmämeikin nykyään vauvaöljyllä, mutta käytän Ziajan silmämeikinpoistoainetta meikinrippeiden puhdistamiseen aamuisin tai silloin kun meikkaan ja luomivärit leviävät luomien lisäksi myös silmien alle ja poskipäille.

Ostin Lumenen punaisen huulipunakynän sillä ajattelin sen olevan huulipunaa kevyempi tuote. Etsin oikeastaan punaista huulikiiltoa, mutta en löytänyt sopivaa ja päädyin tähän. Täytyy kyllä sanoa, että ehkä olisi ollut parempi jatkaa huulikiillon etsimistä, mutta täytynee opetella käyttämään nyt tätä!

We Care Iconin silmänalusten peitepuikon ostin testiin, sillä en ole vieläkään löytänyt täydellistä peiteainetta mustille silmänalusille. Tai sitten en vain osaa käyttää omistamiani tuotteita oikein. Tämäkään ei ole osoittautunut ihan täydelliseksi tuotteeksi, joten etsintä jatkuu!


Äitini tilasi minulle muutamia Label.m:n tuotteita. Brightening Blonde -sarja on taas pienen tauon jälkeen päässyt käyttöön, joten siihen kuuluva shampoo tulee tarpeeseen. Sain myös Protein Sprayn, joka suojaa hiuksia muun muassa kuumalta ja UV-säteilyltä. Eiköhän sekin tule käyttöön!

Nivean misellivesi on ollut minulla käytössä jo pidempään, joten ostin uuden edellisen loputtua. Myös Natusanin vauvaöljy on luottotuote, jolla poistan iltaisin silmämeikin. Olen nyt tottunut aavistuksen öljyiseen lopputulokseen ja todennut sen kosteuttavan mukavasti kuivia silmänympäryksiä.

Lumenen Raspberry Miracle Shine -sarjan huulipuna oli heräteostos matkalla 80-vuotisjuhliin. Ihastuin sävyyn 110 nimeltään Aamu ja nappasin sen mukaani. Käytin tätä heti seuraavana päivänä mieheni siskon tytön synttäreillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti