sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Isänpäivän tunnelmat

Hei ja mukavaa isänpäivän iltaa! Viikonloppu on ollut todella mukava, mutta hujahtanut (jälleen kerran) vauhdilla ohi. Olin eilen töiden jälkeen viinillä, minkä jälkeen leivoin myöhään illalla puolukka-valkosuklaaneliöitä, jotka tosin harmikseni jäivät lähes tuplatusta paisto-ajasta huolimatta sisältä aavistuksen raaoiksi. Maku oli onneksi kohdillaan!

Saimme eilen vihdoin ja viimein keittiöömme hanan ja astianpesukoneen. Niinpä olenkin kuluttanut aikaa astianpesukonetta jylläten ja saanut lähes kaikki astiamme pestyä. Vaikka ne laittaa puhtaina muuttolaatikoihin, ovat astiat jotenkin pölyisen ja jopa likaisen tuntuisia aina, kun ne ottaa laatikoista esiin. Yritän huomenna saada vielä viini- ja skumppalasit tiskattua. En uskalla heittää niitä koneeseen, joten pesen nämä lasit käsin.

Tämä asu on otettu jo lokakuun puolella. En ole viime aikoina enää tarjennut Zaran mustassa takissa, mutta vielä lokakuussa sillä tarkeni oikein hyvin. Olen ostanut kuvassa olevan mustan huivin aikoinaan Visbyn Åhlénsista ja käyttänyt sitä todella paljon siitä alkaen. Your FACEn pipo puolestaan on tämän syksyn ostoksia ja ihanan lämmin! Vähän tosin nauratti, kun bongasin opiskelukaveriltani täsmälleen saman pipon. Meillä on muutenkin paljon samantyyppisiä vaatteita; viimeisimpänä olemme olleet yliopistolla Hunterin kumisaappaissa ja Sorelin talvikengissä. :D


Ralph Laurenin konjakinvärinen laukku on ollut todella monikäyttöinen ja olen enemmän kuin tyytyväinen siihen, että ostin sen. Myös Unisan ihanat mustat nahkasaappaat ovat maksaneet itsensä jo moneen kertaan takaisin. Ne ovat kaiken lisäksi todella hyvän tuntuiset jalassa!


Omistan muutaman Anna Fieldin mekon. Niiden malli istuu minulle todella hyvin eikä tämä musta mekko vaaleanpunaisella reunuksella poikkeus. Ostin vähän aikaa sitten toisen mekon kyseiseltä merkiltä ja yritän esitellä sen mahdollisimman pian myös täällä blogin puolella!

Nyt on aika alkaa virittäytyä uuteen viikkoon! Minulla on huomenna vapaapäivä töistä, mutta pistäydyn yliopistolla yhdellä luennolla ja lounaalla. Sen jälkeen olisi tarkoitus hoitaa muutamia juoksevia asioita ja käydä salilla. Kävin myös väsymyksestä huolimatta tänään salilla, vaikka olisi tehnyt mieli jäädä vain kotiin rentoutumaan. Onneksi kuitenkin menin, sillä muuten en saa millään treenirutiinista kiinni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti