tiistai 15. marraskuuta 2016

Asu ennen lunta

Huh, onpas pihamme aika eri näköinen kuin miltä se tällä hetkellä näyttää! Olemme olleet remontista, töistä ja minä vielä opinnoistani johtuen niin kiireisiä, että harmittavan paljon omenoita jäi keräämättä. Olimme ajatelleet haravoida lehtiä ja kerätä maahan pudonneet omenat viikko sitten sunnuntaina. Lumentulo kuitenkin yllätti meidät aivan täysin; lehdet jäivät haravoimatta, mutta minä pengoin omenat lumen alta esiin ja vihdoin ja viimein keräsin ne pois maasta. Jospa ensi syksynä olisi jo vähän enemmän aikaa pihahommille eikä omenoitakaan menisi hukkaan!


Kuvat on otettu muutama viikko sitten, kun olin lähdössä viettämään iltaa äitini kanssa. Kävimme nimittäin katsomassa ShowWhat-esityksen Kahdessa kanassa. Esitys oli hauska ja ilta oli kaikin puolin onnistunut! Show'n hengessä olisi voinut pukeutua paljon rohkeamminkin, mutta minä päätin sonnustautua ihanan pehmeään Espritin mustaan mekkoon ja Unisan saappaisiin. Piristin muuten tummaa asua Banana Republicin värikkällä laukulla, joka on kyllä todellinen pieni tilaihme!

Tämä Vilan musta villakangastakki on harmillisesti turhan iso minulle. Muistan ostaneeni sen pari vuotta sitten loppukesän helteiden aikaan ja ajatelleeni ottavani hieman reilumman koon, jotta neuleet ja muut paksummat vaatteet varmasti mahtuisivat sen alle. No, takki on kyllä auttamatta liian iso. Tilasinkin nyt kokeeksi Zalandosta yhden hupullisen villakangastakin sovitukseen. Siinäkin tosin pienempi koko oli loppu, joten täytyy olla tarkkana, etten taas osta itselleni liian isoa takkia!


Olen todella tyytyväinen lilaan Balmuirin Highland-huiviini. Kävin jo Balmuirin nettikaupassa klikkaamassa yhden huivin ostoskoriini ja ihastelin samalla erästä toistakin sivuilla. En kuitenkaan vielä (onneksi) klikannut osta-painiketta. Zalandolta on nimittäin tulossa minulle villakangastakin lisäksi paketillinen myös urheiluvaatteita. Kaikkea ei voi ostaa - ainakaan heti - vaikka kuinka tekisikin mieli. Jos minulla on joulun jälkeen vielä ylimääräistä rahaa, voin ostaa yhden huivin itselleni myöhäiseksi joululahjaksi.

Nyt on aika suunnata koulu- ja työhommien pariin! Kävin jo treenailemassa heti aamusta, jotta saisin orastavan treenirytmin pysymään yllä. Mukavaa päivää teille kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti