keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Alkuviikon tunnelmia

Huomenta! Tämä viikko on ollut sillä tavalla onnistunut, että olemme vihdoin ja viimein saaneet ostettua kotiimme uuden lattian! Sen etsiminen oli yllättävän vaikeaa, sillä halusimme mielellään valkoisen ja aavistuksen harmaaseen taittavan lattian, joka olisi sävyltään viileä. Aika monessa rautakaupassa valaistus oli sellainen, että se taittoi puhtaanvalkoisenkin kermaan. Sen vuoksi katselimmekin sopivia vaihtoehtoja etukäteen netistä ja yritimme sitten paikan päällä pohtia, olisiko lattian sävy oikea vai ei. Asunnossamme on ennestään parketti, mutta päätimme asentaa sen päälle laminaatin. Parketin kuvio ei nimittäin ollut mieleemme ja koska purimme yhtä seinää jonkin verran, lattia oli pelkästään sen vuoksi pakko uusia.

Yhtä aikaa lattian kanssa hankimme myös uudet väliovet ja karmit samoin kuin listat. Odotan jännityksellä, miltä kotimme näyttää kun ne kaikki on saatu paikoilleen! Silloin remppa alkaa nimittäin vihdoin ja viimein olla valmis ja pääsemme pohtimaan sisustusta! Miehellä on jo hieno idea taulusta; katsotaan miten sen toteutus sujuu.


Asu on jälleen ajalta ennen lunta. Kävimme miehen kanssa vanhassa kodissamme illallisella ja päätin sonnustautua Vilan mustaan trikoomekkoon sekä Unisan luottosaappaisiini. Niin kuin edellisessäkin asussani, myös tällä kertaa nappasin mukaani Banana Republicin laukkuni. Minusta on mukavaa käyttää vapaa-ajalla vähän pienempiä laukkuja aina kuin mahdollista, sillä arkena raahaan mukanani tavaraa enemmän kuin tarpeeksi paljon!

Nyt pitäisi taas ottaa sali askeleiden suunnaksi ja saada tämän päivän treeni tehtyä. Treenin jälkeen olo oma kehossa on kyllä "omempi" kuin niinä päivinä (tai viikkoina), kun ei ehdi tai saa aikaiseksi treenata. Ehkäpä tämä motivoi taas jatkamaan treenaamista entiseen malliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti