lauantai 15. lokakuuta 2016

Viikon päätteeksi

Olin tänään töissä ja sen jälkeen kävin vielä salilla. Tuntuu, että nyt voimat ovat ihan kokonaan loppu enkä jaksa tehdä enää mitään. Istun juuri lattialla, sillä kodistamme ei tällä hetkellä oikein löydy  huonekaluja sänkyä, tupaten täynnä tavaraa olevaa nojatuolia ja yhtä senkkiä lukuunottamatta. Siemailen viinilasillista ja yritän orientoitua tekemään vielä muutamia rästihommia. Muutamia asioita olen saanut tässä samalla tehtyä, mutta huomiselle jää tenttikirjojen lukemisen  lisäksi myös kasa koulutöitä ja myös muutamia työhommia. Yritän ainakin pari tenttikirjaa saada luettua loppuun, mutta varmaan nämä rästihommat jäävät huomiselle.


Saimme vihdoin perjantaina uudet kattoon upotettavat LED-valaisimet, joiden toimitus kesti luvattujen muutaman päivän sisään kaksi viikkoa toimitusvaikeuksien vuoksi. Niinpä mies pääsi vihdoin ja viimein eilen aloittamaan katon panelointia! Huomenna siihen on luvassa jatkoa ja maanantaina puolestaan aletaan purkaa vanhaa keittiötämme. Keittiön purun lisäksi myös yksi seinä pitää tasoittaa ja toinen seinä mahdollisesti rakentaa kokonaan uudelleen. Tähän saamme onneksi ulkopuolista apua. Toiveena on, että ensi viikon lopussa meidän uusi keittiömme olisi jo jos ei kokonaan, niin ainakin melkein valmis!


Minulla on ensi viikolla aika vähän koulua, mutta luulen, etten siitä huolimatta vietä juurikaan aikaani kotona. Jos en viihdy kirjastossa, ajattelin mennä viettämään aikaa päiviksi vanhempieni luokse. En nimittäin usko opiskelun olevan erityisen tehokasta remppamelun keskellä.


Varovainen toiveeni on, että marraskuun puolivälin jälkeen remonttimme alkaisi olla jo loppusuoralla ja että pääsisimme vihdoin ostamaan uusia kalusteita! Ostoslistalla on ainakin keittiönpöytä tuoleineen, sohva, kirjahylly ja TV-taso. Mieheni haluaa myös välttämättä käyttää pöytäkonetta, joten myös sitä varten pitää ostaa uusi tietokonepöytä. Pöytäkoneen lisäksi en ole yhtään ihastunut jättikokoiseen telkkariimme, mutta kuulemma pienempään ei voi vaihtaa. Jos saisin itse päättää, kodissamme ei olisi muuta tietokonetta kuin läppäri ja hyvin pieni TV. En nimittäin pidä pöytäkonetta tai jätti-isoa telkkaria sisustuselementteinä, mutta minkäs teet!

Huh, nyt taidan luovuttaa ja suosiolla tuijottaa tenttikirjan sijaan MasterChef Australiaa loppuillan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti