maanantai 3. lokakuuta 2016

Vapaapäivä

Viikonloppu vierähti töiden parissa, sillä olin normaalin työpäivän lisäksi kurssilla päivittämässä ammattitaitoani. Tänään puolestaan piti raahautua aamulla yliopistolle. Aamulla kellon soidessa ennen kuutta oli kyllä sellainen olo, että jätän koko homman väliin. Sain kuitenkin raahattua itseni paikan päälle, vaikka vähän tekikin tiukkaa. En yleensä ole aamu-uninen ja herään nopeasti, mutta tänään päivän aloittaminen kyllä takkusi. Onneksi iso teekupillinen auttoi heräämistä, vaikka keli olikin aika kylmä! Täytyykin muuten muistaa kiinnittää äitini ostama Roosa nauha takkiin. Tämän vuoden nauhan design ei ole ihan omaan mieleeni, mutta hyvän asian puolesta toki käytän nauhaa!

Tänään koulupäivä oli poikkeuksellisen lyhyt. Suuntasin suoraan koululta kirjastoon palauttamaan lainassa olleita kirjoja, minkä jälkeen kävin hieman ostoksilla ja lounaalla. Totesin nimittäin illalla ehjiä sukkahousuja etsiessäni, että niitä on ainoastaan yksi pari jäljellä. Kotimatkalla luin kuumeisesti tenttikirjaa, jonka palautuspäivä kirjastoon on jo huomenna! Torstaina minulla on ensimmäinen tentti, mihin pitäisi lukea tämä alkuviikko ahkerasti. Vähän kyllä jännittää, mitä siitä tulee. Kurssista ei nimittäin ole välittynyt minkäänlaista punaista lankaa, vaikka se onkin mielestäni mielenkiintoinen!


Kotiin päästyäni suuntasin saman tien salille, jossa en ole käynyt viikkoon. Olin nimittäin käytännössä koko viime viikon sairaana eikä treenaamisesta luonnollisesti tullut yhtään mitään. Yritän nyt päästä taas kiinni treenirytmiin, joka on ollut todella rikkonainen koko syksyn ajan.

Nyt aion viettää illan tiiviisti tenttikirjan parissa, jotta jaksan taas loppuviikon! Luvassa onkin tiiviit kuusi päivää työntekoa, sillä olen myös sunnuntaina töissä. Onneksi koulua on hieman normaalia vähemmän tällä viikolla, vaikka aika varmasti kuluukin joutuisasti kaikenlaisten ryhmätöiden ja muiden tehtävien parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti