maanantai 24. lokakuuta 2016

Supersunnuntai

Viikonloppu tuli ja meni, ihan liian nopeasti! Olin eilen töissä ja sen jälkeen kävimme vanhassa kodissamme syömässä. Mieheni äiti nimittäin osti meidän entisen asunnomme ja pääsimme eilen katsomaan, miltä se näyttää nykyään. Samalla saimme myös lämmintä ruokaa, sillä keittiömme on ollut pois käytöstä jo viikon ajan. Tarkoitus oli, että uusi keittiö olisi ollut viikonloppuna valmis, mutta toisin kävi. Meillä aikataulut näköjään venyvät vähän jokaisessa asiassa. Keittiön seinät piti nimittäin käytännössä rakentaa kokonaan uusiksi, mihin meni todella paljon aikaa. Lisäksi piti siirtää sähköjä ja nyt viimeisimpänä vielä paneloida kattoa.

Osa keittiön kaappien rungoista on nyt vihdoin ja viimein kasattu, mutta keittiö ei kyllä ole vielä lähellekään valmis. Onneksi on UniCafe, sillä kotonamme ei ole minkäänlaisia ruoanlaittomahdollisuuksia varmaankaan vielä pariin päivään. Ostin optimistisesti viime viikon alussa skumppapullon ja näin jo mielessäni, miten poksautan sen auki viikonloppuna. No, skumppa on edelleen avaamattomana kylmässä!

Ai niin, onnistuin myös tilaamaan meille kalliimman hanan kuin mitä oli tarkoitus. Hanan tilaaminen oli minun tehtäväni, mutta se piti hoitaa samalla, kun kiireessä luin läpi tenttikirjaa. Niinpä onnistuin kyllä tilaamaan oikeanmallisen hanan, mutta jollain hienommalla (ja kalliimmalla) mekanismilla kuin mitä oli tarkoitus. No, onpahan ainakin hieno hana! Vielä kun sen saisi käyttöön eikä tarvitsisi hakea teevettä kylppäristä.

Kuva

Arki on ollut taas kerran todella kiireistä. Kun kiireeseen lisätään täynnä pölyä oleva asunto, ekä tenttistressi, voi vain arvata, miten koetuksella hermot ovat tässä taloudessa. Mies yritti viimeksi tänään lohduttaa, että vaikein vaihe on kohta jo ohi ja tilanne paranee koko ajan. Hän on tehnyt todella pitkiä päiviä ensin töissä ja sitten remppaa tehden, mistä yritän kovasti antaa kiitosta. Mieskään ei kuitenkaan pysty ihmeisiin eikä minulla ole ollut käytännössä ollenkaan aikaa auttaa missään remonttihommissa. No, ei auta kuin yrittää kestää!

Olin tänään (tai oikeastaan eilen) I Love Me -messuilla, minkä jälkeen siivosin parhaani mukaan kotiamme. Sitten luin muutaman tunnin ajan tenttikirjaa. Kun se alkoi tökkiä, siirryin tekemään kirjallisia koulutöitä. Lopuksi tein vielä muutamia työhommia pois alta. Todellinen supersunnuntai siis! Nyt tosin silmät alkavat olla niin pahasti ristissä, että siirryn nukkumaan. Tsemppiä kaikille uuteen viikkoon; pitäkää peukkuja, että meidän remonttimme alkaa edetä nyt vauhdilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti