keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Ostoksia

Huomenta! Viikko on taas edennyt jo puoliväliin; tätä menoa joulu on täällä ennen kuin edes huomaan! Aion tänä vuonna ostaa vähemmän joululahjoja kuin tavallisesti, joten ehkäpä selviän myös pienemmällä lahjastressillä aikaisempiin vuosiin verrattuna. Täytyykin alkaa vähitellen laatia lahjaideoita niille, joille aion hankkia joululahjat. Minulla on jo parin vuoden ajan ollut tapana kirjata ideoita ylös puhelimeeni, josta voin sitten sopivalla hetkellä poimia ideoita käytäntöön!


Minulla on paha tapa hukata kerran talvessa pipo. Yleensä unohdan sen bussiin tai junaan, mikä tietenkin harmittaa kovasti. Olen nimittäin todennut, että istuvan pipon löytäminen on todella vaikeaa! Olen jo usean vuoden ajan pitänyt tupsupipoista ja tavoitteenani olikin löytää myös tulevalle talvelle uusi tupsupipo. Kun sitten ostosreissullani pistäydyin hetken mielijohteesta Aleksi 13:ssa, löysin itselleni kaiken kaikkiaa jopa kaksi pipoa! Your FACEn musta tupsupipo on ihanan tuntuista materiaalia ja istuu päähän mukavan rennosti. Siinä on myös vuori, joka on mielestäni ehdoton ominaisuus talvipakkasilla! O.I.S:n valkoinen pipo on malliltaan päänmyötäisempi ja pipo on muutenkin hieman tuota mustaa ohuempi. Täydellinen välikausipipo siis!


Totesin viikonloppuna sukkahousuvarastojeni kaipaavan täydennystä, joten kävin hakeamassa H&M:ltä kahdet mustat sukkikset. Ihastuin myös mohairsekoitetta oleviin sukkiin, jotka lämmittävät ihanasti jalkoja meillä kotona. Meillä on nimittäin jokseenkin viileää sisällä, sillä liian kuuma ja kuiva huoneilma ärsyttää mieheni atooppista ihoa. Niinpä tällaiset lämpimät sukat ovat minulle enemmän kuin tarpeen.


Sokerina pohjalla ajattelin vielä esitellä Snö of Swedenin korvikset, jotka äitini osti minulle. Olen suuri nappikorvisten ystävä, sillä en oikein tunne oloani kotoisaksi riippuvissa korviksissa. Pelkään myös aina niiden jäävän johonkin kiinni, sähläri kun olen. Niinpä tällaiset pienet nappikorvikset pienellä jujulla ovat minun juttuni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti