maanantai 31. lokakuuta 2016

Lokakuun kulutetut

Nyt on lokakuun viimeinen päivä, eli on aika tutustua kuukauden aikana loppuun kulutettuihin tuotteisiin.

Lumenen Bright Now -sarjaan kuuluva suojakertoimen 15 sisältävä päivävoide on ehdoton suosikkini meikin alla. Käytän sitä kesää lukuunottamatta ympäri vuoden; kesällä nimittäin käytän korkeampia suojakertoimia. Tämä voide tuoksuu hyvältä, levittyy sekä imeytyy hyvin eikä lähde rullautumaan meikin alla. Kaiken lisäksi sen hinta on enemmän kuin kohtuullinen!

Wellan SP Luxe Oil on ollut minulla käytössä jo usean vuoden ajan. Se korjaa ja kosteuttaa hyvin minun kuivia hiuksiani. Kaikista pahimpina kausina olen käyttänyt tätä öljyä yhdessä jätettävän hoitoaineen kanssa, mutta viime aikoina olen käyttänyt joko öljyä tai jätettävää hoitoainetta. Yhdistelmä on nimittäin tuntunut jopa liian hoitavalta.


Wellan hiuksiin jätettävä aurinkosuoja on ollut minulla käytössä jo pari vuotta. Tämä tuote ei oikeastaan ole kokonaan loppunut. Se on kuitenkin ollut sen verran pitkään avattuna käytössä, että luulen suojan heikentyneen jo aika paljon. En osaa sanoa, onko tuotteesta ollut kesäisin oikeasti apua, mutta olen kyllä aina hiustenpesun yhteydessä hieronut sitä kutreihini.

Emmellen valkaiseva ja kosteuttava hammastahna on minulla päivittäisessä käytössä. En juurikaan huomaa sen valkaisevaa vaikutusta, mutta ainakaan tämän tahnan ei pitäisi sisältää hankaavia ainesosia. Eli sen pitäisi olla turvallinen tuote myös päivittäin käytettynä.

Himalaya Herbalsin Intesive Moisturizing Cream on oikein toimiva perustuote, jota olen käyttänyt jo useamman purkillisen. Talvella varmaankin yhdistäisin voiteeseen vielä esimerkiksi Nuxen kuivaöljyn, sillä minulla esimerkiksi nenänpielet kuivuvat talvella radikaalisti. Näin syksyllä tuote kuitenkin riittää ainakin minun iholleni ihan pelkästäänkin.

Himalaya Herbalsia kului vielä vähän enemmänkin, sillä käytin loppuun myös jälleen yhden putkilon Multipurpose Creamia. Lisäksi loppui LV:n dödö ja Ziajan silmämeikinpoistoaine; kaikki nämä ovat luottotutteitani.


Rainbow'n Shower Gel on myös yksi vakkarituotteistani; en juurikaan huomaa eroa erilaisten vaahtojen tai geelien välillä. Niinpä ostan yleensä halvinta tuotetta mitä löydän. En erityisemmin pidä tämän geelin tuoksusta, mutta se ei kuitenkaan onneksi ole yhtä voimakas kuin esimerkiksi edellämainitun Multipurpose Creamin yrttinen tuoksu.

Lumenen vartalovoide tuoksui aika kevyesti hillalta (minusta se on hilla eikä lakka). Voide kosteutti ihan hyvin ja oli oikein toimiva perustuote, mutta ei jäänyt mitenkään erityisesti mieleeni. Voisin ostaa uudelleenkin, mutta todennäköisesti päätyisin kuitenkin johonkin toiseen tuotteeseen.

KC Colorin Color Mask on yksi luottotuotteistani. Se yhdessä Cutrinin hopeashampoon kanssa pitää hiusteni sävyn vaaleana. Ainoa miinus tulee jokseenkin pitkästä vaikutusajasta, jonka tosin yleensä käytän ihonhoitoon.

Ostin alunperin Herbinan mangontuoksuisen vartalonkuorinnan heidän suklaa-kaurakuorinnan tilalle. Tämä on ihan toimiva tuote, mutta kaipaan kyllä suklaa-kaurakuorinnan ihanaa tuoksua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti