tiistai 11. lokakuuta 2016

Huomenta!

Viikonloppu hujahti taas hetkessä ohi, sillä olin töissä. Maanantait ovat yleensä minulla vapaat, mutta olei poikkeuksellisesti myös eilen töissä. Onneksi oli kuitenkin lyhyt päivä, sillä kieltämättä vähän alkaa painaa jo tämä yhteensä 12 päivän työputki ja aikaiset herätykset. Ensi viikon sunnuntaina aion vain rentoutua, sillä se on seuraava vapaapäiväni!

Harmittaa muuten, kun en ole vieläkään ihan täysin kunnossa. Olen kärsinyt flunssasta ja ääniongelmista käytännössä jo kuukauden ajan eikä loppua näy vieläkään. Täytyy toivoa, että tilanne helpottaa pian. Ei yhtään huvittaisi lähteä taas lääkäriin, kun edellisistä käynneistäkään ei ole ollut mainittavaa hyötyä.

Remontti on edistynyt sen verran, että vanhat tapetit on irrotettu, tasoitetapetteja liimattu ja pohjamaalilla maalattu lähes kaikki seinät. Lamput saapuvat vasta tämän viikon lopulla, joten vasta sen jälkeen pystymme paneloimaan katon uudelleen. Ensi viikolla puolestaan puretaan vanha keittiö ja asennetaan (toivottavasti) uusi. Sen jälkeen pääsemme maalaamaan seiniä harmaalla, vaihtamaan väliovet ja uusimaan lattiaa. Lattiaa ei tosin ole vielä löytynyt.


Asu on jo parin viikon takaa,jolloin tarkenin vielä kolme neljäsosaa -hihoilla. Nyt alkaa olla niin viileää aamuisin ja iltaisin, että kashmirneule houkuttelee aina vaatteita valitessa! Viime viikko oli niin kiireinen, ettei kovinkaan moni asu tallentunut kameralle. Tämä asu oli minusta kuitenkin oikein mieluisa ja kaiken lisäksi mukava päällä! Tuo Twintipin hame on minulla usein syksyisin päällä. Yhdistin siihen Reflexin mustan puseron ja sen lisäksi H&M:n huivin. Laukku puolestaan on Longchampilta ja kengät Top Shopin.

Nyt suuntaan taas opiskelemaan ja illaksi töihin! Mukavaa tiistaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti