torstai 29. syyskuuta 2016

Syyskuun kosmetiikkaostokset

No niin, on aika tarkastella syyskuun kosmetiikkaostoksia. Joukossa on vanhoja tuttuja, kuten esimerkiksi LV:n dödö, josta on tullut uusi luottotuotteeni. Hinta on oikein sopiva ja saatavuus hyvä, kaiken lisäksi tuote myös toimii hyvin. Sen lisäksi hankin itselleni yövoiteeksi jälleen kerran Himalaya Herbalsia, joskin hieman eri versiona kuin aiemmin. Katsotaan, mitä ihoni tykkää tästä voiteesta! Emmellen hammastahna on myös ollut minulla käytössä jo jonkin aikaa, mutta en ole ihan täysin vakuuttunut sen tehosta. Turvallisesti, mutta tehokkaasti, valkaiseva hammastahna on siis vielä ostoslistalla, mutta toistaiseksi olen tyytynyt Emmelleen.


Lumenen Bright Now -sarjan suojakertoimen 15 sisältävä päivävoide on ollut jo jonkin aikaa suosikkini. Se tuoksuu ihanasti hillalta ja levittyy sekä imeytyy hyvin kasvoille. Voide ei myöskään lähde murenemaan tai rullautumaan meikin alla ja siinä on mahtava hinta-laatusuhde!

Himalaya Herbalsin Multipurpose Creamista näyttää tulleen yksi luottotuotteistani, joten sitä ostin taas lisää. Ziajan silmämeikinpoistoaine puolestaan on osoittautunut lähes Lumene LABin jo edesmenneen silmämeikinpoistoaineen veroiseksi, joten ostin sitä varastoon uuden pullollisen.


Sokoksella pyöriessäni menin alunperin IsaDoran ständille hakemaan huulikiiltokynää, mutta haluamani sävy olikin loppuun. Ostin kuitenkin hetken innostuksesta kokeiluun IsaDoran Color Correcting Concealer -paletin, koska se oli hyvässä alennuksessa. Ajattlelin taas kerran kokeilla, josko tästä paletista olisi apua aina ja ikuisesti tummille silmänalusilleni. Saattaa tosin olla, että vika ei ole kokeilemissani tuotteissa, vaan minun omissa meikkaustaidoissani, jotka eivät ole mitenkään kehuttavat. Ensimmäisten käyttökertojen perusteella tuote vaikuttaa ihan perushyvältä eikä ilokseni pakkaudu juonteiksi silmänalusilleni. En kuitenkaan edes tämän avulla onnistu saamaan tummia silmänalusiani täysin piiloon, vaikka toki tuote hieman häivyttää niiden tummuutta.


Viime viikonloppuna äitini kanssa shoppaillessani nappasin mukaani myös NYXin contouring kitin, jonka käyttöä yritän opetella vuosijuhliin mennessä. Otin vuosijuhlia (ja miksei muitakin juhlia) silmälläpitäen myös huultenpohjustuspuikon mukaan. IsaDoran Twist-up gloss stick nuden säyvisenä on puolestaan minulle jo vanha tuttavuus, jonka tuoksu on minusta ihana ja värikin miellyttää.

1 kommentti:

  1. DreamHost is ultimately the best web-hosting company with plans for all of your hosting needs.

    VastaaPoista