keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Remppapäivitystä

Heipä hei ja hyvää iltaa! Olen ollut käytännössä koko viikon kipeänä eikä olo ole vieläkään oikein kohentunut. Saa nähdä, selviänkö perjantaina töihin niin kuin olisi tarkoitus! No, on ainakin ollut aikaa lukea tenttikirjoja - enemmän tai vähemmän hyvällä menestyksellä.

Kaiken lisäksi remonttimme alkaa ehkä pikku hiljaa (vihdoin hahmottua)! Olemme kovasti pohtineet, purammeko yhtä pientä väliseinää keittiöstämme ja paneloimmeko kattoa uudelleen. Nyt olemme kuitenkin päätymässä siihen, että emme paneloi kattoa uudelleen, vaan asennamme sinne näin jälkikäteen spottilamppuja. Myös väliseinä jää paikoilleen ja suunnittelemme keittiön sen mukaan. Olemme saanet tarjouksia useammasta keittiöfirmasta, joten nyt pitäisi enää päättää, mistä tilaamme keittiön. Pitäisi myös saada sovittua remppafirma, joka tulee asentamaan keittiön. Mies on nimittäin tehnyt tutkimustyötä ja todennut, että asennuksen saattaa saada halvemmalta muualta kuin itse keittiöfirmasta. Vielä pitäisi päättää, mistä tilaamme kodinkoneet ja tehdä asbestikartoitus kotiimme.


Olemme kaavailleet asentavamme lattiaan valkoisen laminaatin, mutta nyt olemme ruvenneet harkitsemaan myös hyvin vaaleanharmaata laminaattia. Lähinnä sen vuoksi, jos oikean sävyistä valkoista ei löydy lähiaikoina. Valkoista on todella montaa eri sävyä emmekä halua lattian riitelevän keittiön kaappien kanssa, joista tulee myös valkoisia. Seiniin olemme rohkeasti ajatelleet laittaa jokseenkin tummaa harmaata ja nyt lähinnä pohdimme, haluammeko maaliin yhtään kiiltoa vai pidämmekö sen mattana.


Olisi ihan mahtavaa, jos pääsisimme kohta jo tositoimiin! En malta odottaa, että kotimme on vihdoin valmis. Kaaoksen keskellä eläminen ei nimittäin oikein ole minun juttuni. Nyt luen viimeisen kappaleen tenttikirjasta ja menen sen jälkeen nukkumaan. Viime yö oli aika tuskainen kuumeen ja kurkkukivun vuoksi, mutta jospa tuleva yö menisi jo paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti