maanantai 5. syyskuuta 2016

Maantantaifiilikset!

Huomenta ja mukavaa maanantaita! Oma maanantaini käynnistyi luvattoman aikaisin tänään, mutta ehkäpä näihin aikaisiin herätyksiin vielä jossain vaiheessa tottuu. Olen kyllä ehdottomasti enemmän aamu- kuin iltaihminen, mutta olen parhaimmillani herätessäni seitsemän aikaan enkä ennen kuutta! Viime viikko oli monella tavalla antoisa, mutta myös aika raskas. On hankalaa totuttautua aikaiseen rytmiin, kun illat venyvät varsin myöhäisiksi töiden vuoksi.Kaiken lisäksi sairastuin eilen vatsatautiin, joten salikäynti vaihtui sohvalla makaamiseen ja kirjan sekä aikakauslehtien lukemiseen. Onneksi tauti tuntui vähän helpottavan iltaa kohti, vaikka flunssa kyteekin edelleen.


Olen tänään opintojen lisäksi menossa käymään kirjastossa hakemassa tenttikirjoja sekä parissa keittiöliikkeessä. Remonttimme ei ole edistynyt vielä yhtään, kun niin moni asia on yhä auki. Tosin olemme mahdollisesti päättäneet jo maalit, mutta vielä on epäselvää, puretaanko yhtä seinää vai ei ja paneloidaanko kattoa. Myöskään sopivaa lattiaa ei ole vielä löytynyt ja erilaisia keittiövaihtoehtojakin on useita. Pelkäämme myös remonttibudjettimme menevän yli, vaikka se oli jo valmiiksi mitoitettu isoksi. No, se lienee aika tyypillistä.

Koska vanhan asuntomme kalusteet ovat aivan liian isoja nykyiseen kotiimme, myymme käytännössä kaikki vanhat kalusteet pois. Naureskelimmekin miehen kanssa, että uusimme kaikki kalusteet sänkyä ja nojatuolia lukuunottamatta. Ruokaryhmä pitää jossain vaiheessa laittaa myyntiin, mutta sohvalle on mahdollisesti löytynyt ostaja ihan lähipiiristä. Emme hanki uusia kalusteita ennen kuin remontti on suurin piirtein valmis, joten jonkin aikaa pitäisi pärjätä ilman sohvaa ja ruokapöytää. Siitä tulee varmasti mielenkiintoista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti