maanantai 19. syyskuuta 2016

Langennut enkeli

Huh, uusi viikko on taas saatu käyntiin! Minulla on ollut tänään periaatteessa vapaapäivä, mutta kaiken muun ohella on kyllä tullut hoidettua myös työasioita. Tuntuu siltä, ettei välillä muuta ehdi tehdäkään kuin lähettää sähköpostiviestejä! No, jospa saan taas tällä viikolla hoidettua pois alta monta roikkumassa ollutta asiaa, niin elämä on taas hetken verran aavistuksen helpompaa.

Töiden lisäksi olen hoitanut monia juoksevia asioita, minkä seurauksena en ole tänään poikkeuksellisesti jaksanut yhtään lukea tenttikirjaa. No, jospa huomenna taas ryhdistäydyn! Myös kylppärin ja vessan siivous taas lykkääntyy eteenpäin, sillä nyt en jaksa enää aloittaa sitä urakkaa. Onneksi tämä viikko on huomattavasti viime viikkoa leppoisampi, sillä kaikenlaista puuhattavaa ja projektia on. Jopa niin paljon, että joudun laittamaan itselleni kännykkään muistutuksen ihan jokaisesta pienestäkin asiasta. Muuten koko pakka hajoaa saman tien. Odotan kauhulla sitä hetkeä, kun tajuan unohtaneeni jotain todella tärkeää! Sen vuoksi kalenterini muistuttaa kaikesta mahdollisesta, kuten siitä, että minun täytyy muistaa ostaa silmämeikin poistoainetta tai käydä ompelijalla. En luota enää ollenkaan omaan muistiini, joka on jokseenkin kuormittunut tällä hetkellä!


Ajattelin  esitellä teille uuden ostokseni, joka on lila Balmuirin huivi! Lähdin alunperin katsomaan vaaleanharmaata huivia, mutta jotenkin tämä lila sitten kuitenkin veti puoleensa. Toivottavasti en tehnyt virheostosta, kun harhauduin sivupoluille! Kelitkin alkavat vähitellen olla niin viileitä, että paksummalle huiville alkaa olla käyttöä. Tänään aamulla turvauduin jo pipoon ja sormikkaisiin, kun ulkona oli ainoastaan muutama aste lämmintä! Syksy on siis saapunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti