torstai 22. syyskuuta 2016

Iloisissa tunnelmissa

Apua, nyt on jo torstai! Minä elän ihan tiistaitunnelmissa, koska opintoja on ollut tällä viikolla normaalia vähemmän. Olin suunnitellut lukevani ahkerasti tällaisina välipäivinä, mutta täytyy kyllä sanoa, että olisin voinut olla ahkerampi. No, täytyy viikonloppuna ottaa vahinko takaisin! Olen kohta lähdössä yliopistolle syömään ja sieltä töihin; aion vakaasti käyttää siirtymät sun muut odottelutauot tenttikirjan lukemiseen!

Muistin kaiken lisäksi ilmoittautua fuksisitseille, joten pääsen nyt opettelemaan akateemisen pöytäjuhlan tapoja. :D
Vielä kun jaksaisin viedä uuden iltapukuni ompelijalle lyhennettäväksi ja soitettua sinne verotoimistoon vihdoin ja viimein, olisin taas saanut muutaman asian ruksittua yli to do -listaltani. Sain kylppärin ja vessankin tänään siivottua, mikä on tosiaan roikkunut listalla jo sunnuntaista alkaen.


Asu on sellaiselta päivältä, kun ulkona tarkeni vielä hyvin nahkatakissa. Nyt nimittäin kelit ovat selkeästi viilentyneet eikä ainakaan aamulla tai illalla enää tee mieli heilua ulkona nahkatakissa. Nahkatakki on jälleen hankittu Stradivariuksesta ja hame on puolestaan Closetin mallistoa. Se on aika lyhyt, mutta  paksujen sukkahousujen kanssa kuitenkin toimii minusta ihan hyvin. Piristin mustaa asuani LV:n vaaleanpunaisella huivilla sekä saman merkin laukulla, jonne myös luentomuistiinpanot sun muut välineet mahtuvat hyvin.

Nyt alan vähitellen valmistautua myöhäiselle lounaalle, minkä jälkeen suuntaan töihin. Huomenna on aika pitkä päivä, mutta onneksi kohta on viikonloppu ja saan toivottavasti vähän kerättyä voimia myös ensi viikkoa varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti