maanantai 15. elokuuta 2016

Viimeinen lomapäivä

Muutto on nyt ohi, mutta remontin suunnittelu ja toteutus vielä edessä. Muutto ajoittui sillä tavalla vähän hölmösti, että kesälomani loppuu huomenna ja paluu arkeen koittaa. Olisi tavallaan ollut mukavaa päästä muuttaman jo aikaisemmin, jotta olisi ollut lomalla aikaa miettiä remonttia ja toteuttaa sitä. Toisaalta tässä järjestelyssä oli se hyvä puoli, että sain rauhassa lomailla - tekemistä nimittäin riitti yllinkyllin. Minun pitää kirjoitella teille ainakin vielä asuntomessuista. :)

Nyt on kuitenkin edessä paluu arkeen, sillä lähes kahden kuukauden lomani on ohi. Toisaalta tämän muuttokaaoksen keskellä arki on varsin  erilaista totuttuun verrattuna. Lisäksi kuun lopussa häämöttävä opintojen aloittaminen luonnollisesti jo vähän mietityttää, joskaan ei vielä jännitä!


Sain eilen purettua omat vaatteeni, laukkuni ja kenkäni uuteen vaatekaappiini. Lisäksi jo lauantaina lähes 12 tunnin muuttourakan jälkeen laitoin kylpyhuoneen ja pikkuvessan tavarat paikoilleen. Asettelin myös muutamat käyttöastiat sekä ruoat keittiön kaappeihin. En aio purkaa suurinta osaa astioista tai keittiövälineistä ollenkaan kaappeihin, sillä aiomme remontoida keittiön pian. Myöskään kirjoja ei ole järkevää purkaa laatikoista ennen kuin katto, lattia ja seinät on remontoitu. Oikeastaan emme tällä hetkellä edes omista kirjahyllyä, sillä myin tosiaan edellisen pois jo ennen muuttoa!

Totesimme muutossa, että vanhan jättisuuren olohuoneemme mukaan ostetut sohva ja ruokapöytä ovat aivan liian suuret nykyiseen olohuoneeseemme. Niinpä meidän pitää hankkia uudet näiden tilalle ja myydä vanhat pois. Olemme jo vähän suunnitelleet kotimme värimaailmaa ja pohtineet, mitä teemme olemassaolevalle parketille.

Minä haluaisin tosiaan jo kiireesti päästä suunnittelemaan remonttia, mutta mies on huomattavasti rauhallisempi. Kävimme eilen K-Raudassa ja löysin sieltä jo omasta mielestäni hyvät keittiöideat, mutta mies haluaa vielä pohtia ja kartoittaa tilannetta. Joudumme siis vielä elämään remontin ja kaaoksen keskellä hetken jos toisenkin. Vaikea homma tällaiselle kärsimättömälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti