torstai 25. elokuuta 2016

Ted Bakerin ihanuuksia

Niinhän siinä sitten kävi, että samalla kun hankin itselleni tämän huivin, ostin myös jotain muuta. Eksyin nimittäin Stockalle kuluttamaan aikaa ennen erään ystäväni näkemistä. Kävin pyörimässä Stockan laukkuostastolla ja ihastuin ensimmäistä kertaa Ted Bakerin valikoimaan. Yleensä kyseisen merkin tuotteet ovat liian kirjavia tai muuten epäsopivia minulle, mutta tällä kertaa moni asia puhutteli minua!


Olin jo pitkään etsinyt korttikoteloa, johon mielellään mahtuisi myös kolikoita ja käteistä. Kun sitten löysin tämän Ted Bakerin minilompakon, päätin hankkia sen itselleni. Tämä pääsikin heti samalla viikolla käyttöön, kun olin ystäväni kanssa ulkona.

Minilompakon lisäksi ihastuin viininpunaiseen rannekoruun. Olen jo jonkin aikaa katsellut myös nahkarannekoruja, mutta tämän nähdessäni päätin vihdoin ostaa sellaisen. Viininpunainen ei yleensä ole sellainen väri, jota löytyy vaatekaapistani. Jotenkin kuitenkin elokuun syksyiset kelit olivat kuitenkin virittäneet minut jo syysmielentilaan ja koin tämän värin olevan juuri sopiva syksyyn. Sekin on jo päässyt käyttöön muun muassa eilisen postaukseni asussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti