maanantai 22. elokuuta 2016

Lyhyemmät hiukset

Mukavaa maanantaita! Eilen meni aika myöhään, sillä innostuin vapaapäivästä huolimatta tekemään töitä pitkälle iltaan asti. Jotenkin tykkään hoitaa rästihommia pois alta vapaapäivinä, sillä silloin aikataulu ei ole yhtä tiukka kuin arkipäivinä ja ehdin rauhassa hoitaa asioita pois alta. Tietyt työasiat vaativat paljon aikaa ja yöllä miehen nukkuessa on hyvä työskentelyrauha. Ainoa ongelma tässä tosin on se, että työt pyörivät aika usein mielessä myös vapaapäivinä, jolloin irtiotto on hankalampaa.

Tänään yritän ihan aidosti viettää vapaapäivää suunnaten kohta treenaamaan, minkä jälkeen ystäväni tulee käymään meillä. Uudessa kodissa tosin ei ole vielä kovinkaan paljon esiteltävää, kun remonttia ei ole edes aloitettu ja kaikki tavarat ovat levällään. Toisaalta miehen kaverit olivat täällä lauantaina viettämässä grillibileitä eikä sekaisuus ainakaan heitä haitannut. Ehkäpä kriittisyys on vain omassa päässäni, kun koti ei vielä näytä siltä kuin haluaisin.
.
Nyt sitten varsinaiseen postauksen aiheeseen! Kävin vähän ennen loman loppumista kampaajalla. Totesimme värin olevan  hyvässä kunnossa ja vaativan ainoastaan tyven freesauksen. Sen sijaan latvat olivat sen verran kuivat ja kaksihaaroittuneet, että katsoimme parhaaksi lyhentää niitä aika reilusti. Hiukseni ovat tämän leikkausoperaationkin jälkeen yhä pitkät, mutta tuntuvat kyllä omasta mielestäni lyhyiltä. Olen kuitenkin aina ollut sitä mieltä, että mieluummin pidän hiukseni lyhyempinä ja hyväkuntoisina kuin pitkinä ja huonokuntoisina. Ja kyllähän ne tästä taas pikkuhiljaa kasvavat lisää pituutta!


Sonnustauduin kampaajareissulle rohkeasti Pier One -kiilakorkosandaaleihin, mutta totesin jo silloin, että kyseessä taitaa olla viimeinen kerta kärjistä avonaisilla kengillä tänä kesänä. Päivissä voi nimittäin jo selkeästi aistia syksyn tunnun ja olenkin huomannut jättäväni kesäkengät nykyään kaappiin ja siirtyneeni aavistuksen syksyisempiin jalkineisiin.

Yhdistin näihin kiilakorkokenkiin Ralph Laurenin konjakinvärisen laukun sekä Mint & Berryn valkoisen pitsimekon. Tämä mekko on minusta kaunis, mutta jotenkin sen käyttö jäi tänä kesänä vähäiseksi. Tuntuu ylipäätään siltä, etten ehtinyt käyttää kesämekkojani vielä tarpeeksi ja nyt pitäisi suunnata ajatuksia vähitellen jo syyspukeutumiseen! Laitoin uudessa vaatekaapissanikin jo kesäisemmät mekot talviteloille ja nostin syysmekot esille.Totesinkin miehelle, että kohta tässä voi alkaa odotta jo joulua! :D

Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti