perjantai 26. elokuuta 2016

Loman lopun asu

Huomenta! Tällä kertaa ajattelin esitellä yhden viimeisen lomaviikon asuistani, joka ylläni aloin jo hieman virittäytyä työasioihin. Tykkään tehdä asioita omassa tahdissani ilman kiirettä, joten vaikka olin vielä lomalla, kävin kaupungilla ollessani hoitamassa myös yhden työasian pois alta. Jotenkin tällaisten juoksevien asioiden samoin kuin toimistohommien tekeminen sopii itselleni paremmin silloin, kun olen muuten vapaalla ja pystyn tekemään töitä rauhassa ilman kellon kyttäämistä. Arki on nimittäin sen verran aikataulutettua, että tällainen omaan tahtiin tekeminen ei aina ihan onnistu. Veikkaan myös, että tällainen pehmeä lasku työarkeen auttoi myös siihen, ettei arkeenpaluu tuntunut ihan niin raskaalta kuin esimerkiksi viime vuonna. Vaikka toki sekoilin avainten ja muiden asioiden kanssa oikein huolella!


Tämä loman lopun asu koostuu LV:n laukun lisäksi Dorothy Perkinsin mustasta mekosta, joka keleistä päätellen saattoi olla viimeistä kertaa päälläni tänä kesänä. Yhdistin siihen monta vuotta vanhan savenharmaan Zaran liehukkeen sekä Capricen ballerinat. Tuntuu myös siltä, että ballerinakelit alkavat olla vähitellen ohi. En oikeastaan ole muuton jälkeen käyttänyt enää ollenkaan ballerinoja. Vaikka aurinkoisella kelillä päivällä olisikin vielä lämmin, aamut ja illat alkavat olla jo syksyisen viileitä. Myös pimeys hiipii vähitellen iltoihin yhä aiemmin ja aiemmin. Jos en olisi pakannut kaikkia kynttilöitä ja tuikkuja odottamaan remontinjälkeistä uutta keittiötämme, aloittaisin varmasti taas kynttilöiden polttamisen. Nyt täytynee odotella pitkälle syksyyn ennen kuin se onnistuu.

Nyt pitäisi taas vähitellen ottaa suunta kohti salia. Jossain vaiheessa pitäisi myös soitella verotoimistoon, sillä tarvitsen uuden verokortin. Nykyinen korttini ei nimittäin ole enää ihan ajan tasalla ja elättelen toivoa, että saisin vähän laskettua veroprosenttiani. Katsotaan, miten käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti