sunnuntai 21. elokuuta 2016

Kirpparipäivän asu

Minulla on muutamia asuja rästissä, joten ajattelin nyt hyökätä niiden kimppuun. En tässä viimeisimmässä muutossamme jaksanut olla erityisen tehokas pakkaamisessa, mutta jollain ihmeen kaupalla (eli siis miehen avustuksella) saimme kuitenkin kaikki tavarat kasaan ajoissa.

Muuttokiireiden keskellä yritin hoitaa muutamia juoksevia asioita, joten tässä on asua yhdeltä sellaiselta päivältä. Otimme nimittäin ystäväni kanssa kirpparipöydän kahdeksi viikoksi ja sonnustauduin tällaiseen asukokonaisuuteen, kun roudasin tavarat sinne. Vaikka minulla oli viimeksi keväällä kirppispöytä, näin muuton yhteydessä minulla oli taas kaksi IKEA-kassillista myytävää tavaraa!

Myyntiä on tähän mennessä tullut ihan hyvin, mutta toki enemmänkin tavaraa voisi mennä. Pääasiallinen tavoitteni on päästä mahdollisimman monista tavaroista ja vaatteista eroon, sillä en millään haluaisi enää säilöä niitä kotona. Niinpä ajattelimmekin ystäväni kanssa, että laitamme tästä päivästä eteenpäin kaikki tuotteet puoleen hintaan. Jospa näin ollen viimeisetkin tavarat ja vaatteet menisivät kaupaksi!


No, nyt olisi ehkä aika sanoa jotakin itse asusta. Elokuun alku oli todella viileä, joten pukeutuminenkin alkoi luisua jo aavistuksen syksyisempään linjaan. Ostin tämän Bershkan kietaisumekon Lissabonista ja yhdistin siihen VILAn trikoot. Koska mekko on edestä hyvin avoinainen, yhdistin siihen myös VILAn mustan topin. VILAn trikoot ja topit ovat minusta ihania, koska ne ovat päällä todella mukavia.

Jotta asu ei olisi liian synkkä, yhdistin siihen viime syksynä äidiltäni saadun Longchampin kukkalaukun. Tämä laukku on minusta erittäin kaunis, mutta on siitä huolimatta jäänyt tänä kesänä vähän turhan vähäiselle käytölle. No, jospa aurinkoa riittäisi vielä jonkin aikaa siten, että ehtisin käyttää laukkua vielä muutaman kerran!

Nyt pitäisi suunnata salille ja sen jälkeen nauttia vapaapäivästä rakennusliikkeitä kierrellen. Toivoisin kovasti, että saisimme päätettyä kotimme seinien värit tulevan viikon aikana. Haluaisin myös saada keittiön suunniteltua mahdollisimman pian. Kävimme eilen kiertelemässä Bauhausissa ja löysimme kotiimme uudet väliovet. Niiden lisäksi katselimme kattopaneeleja ja laminaatteja, joista myös löytyi ihan hyvät vaihtoehdot. Sitten kun vielä saisimme hankittua nuo kaikki tykötarpeet ja aloitettua varsinaisen remontin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti