keskiviikko 31. elokuuta 2016

Elokuun kulutetut

Elokuu loppuu ja syyskuu alkaa, kesä loppuu. Kesä merkitsee minulle niin kuin varmasti monelle muullekin vapaata ja lomaa, mutta syyskuussa aina viimeistään palataan arkeen. Syksyssä on omat hyvät puolensa, kuten kuulaat syyspäivät ja itse syyspukeutuminen. Siitä huolimatta on sellainen olo, että kesä meni liian nopeasti. No, tulee uusi kesä ja nyt keskitytään elokuun kulutettuihin tuotteisiin! Yleensä elokuun lopussa olen kuluttanut vähintään yhden aurinkovoiteen loppuun. Tämä kesä oli kuitenkin sen verran pilvinen, että elokuun kulutetut tuotteet saattaisivat yhtä hyvin olla loppuneet maaliskuussa! Täsä kuitenkin katsaus elokuun kulutettuihin kosmetiikkatuotteisiin, joita on aikamoinen kasa!

Himalaya Herbalsin silmämeikinpoistoaine ei edelleenkään ole suosikkituotteeni, mutta helpon saatavuutensa ja melko hyvän puhdistuskykynsä ansiosta olen toistaiseksi ruvennut käyttämään sitä vakkarisilmämeikinpoistoaineenani.

Saman valmistajan Multipurpose Cream on myös toimiva perustuote, mutta toivoisin sitä olevan saatavilla myös isommassa koossa. Tällainen pieni putkilo loppuu minun käytössäni nopeasti, jolloin saa olla taas ostamassa uutta. Tuoksu on edellelen minun makuuni liian yrttinen, mutta voide toimii hyvin. Lisäksi tämä putkilo on varsin kestävä toisin kuin esimerkiksi Bepanthenin vastaava. Saan siihen aina aikaiseksi reikiä.


Herbinan Mango Spa -sarjan ravitseva vartaloemulsio sisältää mango- ja porkkanauutetta. Emulsion tuoksu on minusta hyvä ja voide imeytyy nopeasti jättäen ihon samettisen pehmeäksi. Voisin hyvin ostaa tätä uudelleenkin!

Mavalan Petunia-niminen kynsilakka numero 275 oli minusta ihanan värinen kesälakka, joka pysyi aika hyvin jopa minun hankalissa kynsissäni. Pinkit ja vaaleanpunaiset lakat kuuluvat minusta aina kesään, sillä talvella käytän tummempia ja murretumpia sävyjä.

Miramen kynsilakanpoistoainetta kului taas yksi pullollinen. Minulla oli jossain vaiheessa todella monen Mirame-pullon varasto, mutta nyt olen saanut sitä vähän pienennettyä. Pulloja tosin on vielä jäljellä jonkun verran, joten näette kyseistä kynsilakanpoistoainetta vielä moneen kertaan blogissani!


Sain L'Occittanen jalkavoiteen joululahjaksi. Se oli ihan hyvä perustuote, mutta en pitänyt voiteen tuoksusta ja kosteutustehokin jätti toivomisen varaa. En varmaankaan ostaisi tätä ainakaan omille rutikuiville jaloilleni uudelleen, mutta ehkäpä voide sopii paremmin normaalille iholle.

Ostin Proffsin hiuslakan jo muutama vuosi sitten Seppälästä. Tästä voi varmastikin todeta, etten käytä hiuslakkaa tai muitakaan muotoilutuotteita erityisen paljon. Minusta tämä lakka oli oikein mainio tuote, mutta rehellisesti sanottuna en juurikaan huomaa hiuslakoissa eroja. Ehkäpä juuri sen takia, että käytän niitä niin harvoin.

Osiksen kiiltolakka tuli aikoinaan Livboxista mutta sain vasta nyt kulutettua sen loppuun. Aika hauskaa, että elokuussa loppui kaksi lakkaa, vaikka käytän niitä todella harvoin! Tämä kiiltolakka oli minusta mainio tuote, mutta en tosiaan osaa eritellä sitä tämän kummemmin.

Vichyn dödöä kului taas yksi pullollinen. Seuraava dödö tosin ei olekaan Vichyn tuotantoa, sillä ajattelin kokeilla, olisiko markettituote yhtä hyvä kuin tämä. Testi on nyt käynnissä ja raportoin tuloksia myöhemmin!

Ostin tämän Intensive Moisturizing Creamin testiin muistaakseni muutama kuukausi sitten. Voide on minusta osoittautunut oikein toimivaksi perustuotteeksi ainakin näin kesäiholla. Katsotaan, miten se toimii nyt talvea kohti mennessä!

Sitten vähän lisää loppuneita kynsilakkoja! Vaikka kesä ei minusta ehtinyt Suomessa edes kunnolla alkaa ennen kuin se loppui, käytin silti paljon kesäisiä kynsilakkoja. Tämä Mavalan kynsilakka nimeltään Freesia numeroa 274 oli minusta täydellinen korallilakka, jota käytin ahkerasti. Lakka pysyi kynsilläni erinomaisesti ja piristi sateisiakin päiviä. Harkitsen vakavasti tämän lakan ostamista uudelleen!
 

Mavalan pikakuivattaja on enemmän kuin toimiva, sillä se todella kovettaa kynnen pinnan hetkessä. Sen sijaan pikakuivattaja ei pysy kovin pitkään hyvänä, vaan muuttuu ainakin minun käytössäni jokseenkin nopeasti liisteriksi.

Lumenen väritön Blueberry Eyebrow Fixing Gel on ihan huipputuote ja pitää jopa minun villit kulmani kuosissa. Plussaa tulee edullisesta hinnasta, helposta saatavuudesta ja riittoisuudesta; ostin tätä jo lisää itselleni!

LV:n täyteläinen jalkavoide on oma luottotuotteeni, mutta en ole valitettavasti löytänyt sitä uudesta lähikaupastamme. Toivottavasti sitä tulee kuitenkin jostain vastaan, sillä tämä voide todella pitää koppurajaloistani huolta!

Vaikka kesä oli varsin kylmä ja vähäaurinkoinen, käytin siitä huolimatta Ambre Solairen after sun -voidetta. Ostin tämän voiteen lähinnä sen tuoksun takia ja ajattelin sen tekevän hyvää iholleni Portugalin auringon alla. Voide oli minulla mukana myös Pariisissa, vaikka siellä aurinko ei paljon meille näyttäytynytkään. Loput voiteesta käytin sitten Suomessa, vaikkei after sunille oikeastaan pahemmin ollut tarvetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti