tiistai 30. elokuuta 2016

Elokuun kosmetiikkaostokset

Elokuu lähestyy loppuaan, joten on aika tarkastella kuluneen kuun kosmetiikkaostoksia. Olen ostanut varsin paljon ihan perustuotteita. Toki joukkoon mahtuu myös yksi pieni heräteostos.


Himalaya Herbalsin Multipurpose Cream on esiintynyt blogissani jo useasti, ja ostin sitä jälleen yhden putkilon. Tykkään perusihonhoidossa käyttää markettituotteita niiden helpon saatavuuden ja edullisen hinnan vuoksi. Himalaya Herbalsista onkin vaivihkaa tullut yksi vakkarituotteistani. Olen lisäksi käyttänyt kesän aikana yhden purkillisen Intensiven Moisturizing Creamia, joten ostin sitä uuden purkillisen. Kirjoittelen tästä tuotteesta vielä enemmän huomenna!

Olen Marilyn Monroe -fani ja etsinyt sivusilmällä itselleni "sitä oikeaa" punaista huulipunaa. Kun siis bongasin Max Factorin hyllyltä Marilyn Monroen insiproiman huulipunasarjan, oli pakko ottaa yksi puna testiin. En kyllä yleensä haksahda tällaisiin julkkissarjoihin, mutta tein Marilynin kohdalla poikkeuksen. Ja ainakin ensimmäisten käyttökertojen perusteella puna tuntuu juuri sopivalta omiin tarpeisiini, vaikka en ihan vielä tunnekaan oloani täysin kotoisaksi näin voimakkaan värisissä huulissa. Yritän kuitenkin totutella siihen pikkuhiljaa!

Kävin kuun loppupuolella H&M:llä, jolloin nappasin itselleni sopivasti käsilaukkukokoisen Cashmere Haze -nimisen käsirasvan. Katsotaan, lyökö tämä ikisuosikkini Natusanin käsirasvan laudalta vai pitääkö vaaleanpunainen ystäväni edelleen pintansa!


En ole koskaan aikaisemmin kokeillut yhtään ainutta Essencen meikkiä, vaikka olenkin niitä välillä katsellut. Kävimme miehen kanssa Tokmannilla ostamassa Iittalan Teema-astioita sekä koreja ja innostuin samalla reissulla taas katselemaan Essencen hyllyä. Olin ajatellut kokeilla silmän sisärajaukseen tällaista ihonväristä rajausväriä, sillä olen lukenut sen tekevän silmänvalkuaisista freesimmän näköiset väsyneinä päivinä. Niinpä ajattelin kokeilla Essencen rajauskynää, kun sen silmä ei huimannut päätä. Eniten jännitin sitä, olisiko rajauskynä liian kova ja sen vuoksi levittyvyydeltään huono. Ensikokeiluiden perusteella tuote vaikuttaa koitenkin oikein mainiolta!

Törmäsin Sokoksella pyöriessäni myös itselleni uuteen kosmetiikkamerkkiin, eli Ziajaan. Ostin testiin heidän silmämeikin poistoaineensa toivoen, että siitä tulisi uusi suosikkini. Lisäksi nappasin mukaan kosteuttavan jalkavoiteen, kun hyllystä ei löytynyt suosikkiani, eli LV:n rasvaa. Sain kaupan päälle vielä käsivoiteen, eli nyt on käsirasvaa joksikin aikaa varastossa!


Lopuksi esittelen vielä Lumenen kynsilakkaostokseni, eli pikakuivattajan ja 3-in-1-tuotteen. Käytän tuota jälkimmäisenä mainittua sekä kynsilakan alla että päällä, jos minulla ei ole kiire kuivatella kynsiä. Aika usein kynnet tulee kuitenkin lakattua viime tipassa, joten silloin pikakuivattaja on tarpeen. Tämä Lumenen pikakuivattaja pysyy muistaakseni aika pitkään hyvänä toisin kuin Mavalan vastaava tuote, joten sen vuoksi hankin tällä kertaa pikakuivattajan Mavalan sijaan Lumenelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti