keskiviikko 17. elokuuta 2016

Asuntomessuasu

Ennen kuin kerron tarkemmin reissustamme asuntomessuille, esittelen oman messuasuni. Messupäivän sää oli hyvin vaihteleva; välillä paistoi lähes kirkkaalta taivaalta, mutta toisinaan saimme niskaamme myös kunnon vesikuuron! Niinpä päätin pukeutua aika rennosti ja kuitenkin lämpimästi. Otin mukaan myös nahkatakkini, vaikka se ei tässä kuvassa näykään.


Ostin Anna Fieldin trikoot reilu vuosi sitten Zalandolta. En ole aikaisemmin välittänyt näin vahvasta printistä, mutta näissä trikoissa jokin todella puhutteli minua ja olen käyttänyt niitä paljon. Race Marinen valkoiset tennarit on tänä keväänä hankittu ja alkavat olla jo puhdistuksen tarpeessa. Mukavat kengät joka tapauksessa ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset!

H&M:n mekko, tai oikeastaan tunika, on myös ollut tänä kesänä todella paljon käytössä. Myös tuo pinkki laukku on minulla aina kesäisin käytössä ja vetää sisälleen uskomattoman paljon tavaraa! Talvella en jotenkin käytä tätä laukkua ollenkaan, vaan säästän sen aina kesää varten.

Tarkkasilmäiset ehkä huomaavat, että ranteessani on uusi kelloni. Hankin tuon Daniel Wellingtonin rannekellon aavistuksen pienempänä mallina. Ajattelin, että isompi saattaisi näyttää hassulta minun ranteessani niin kuin monet isommat kellot yleensä näyttävät. Totesin kuitenkin, että myös isompi malli olisi voinut tällä kertaa sopia. Tällainen pienempi kello on minusta kuitenkin kauniin siro ja sopii myös vähän juhlavampiin tilaisuuksiin. Olen siis tyytyväinen syntymäpäivälahjaani!

Nyt suuntaan salille ja sitten lounaan kautta töihin! Eilen olikin melkoinen työviikon aloitus ja loman lopetus, mutta jospa tänään olisi jo helpompaa! Jospa junatkin kulkisivat ajallaan enkä tarvitsisi kiireellistä autokyytiä työpaikalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti