keskiviikko 24. elokuuta 2016

Aihetta juhlaan

Viimeinen päivä vanhassa kodissamme huipentui siihen, että lähdin ystäväni kanssa nauttimaan viimeisestä vapaasta perjantai-illasta ennen töihin paluuta. Onneksi tämä illanvietto oli tarpeeksi ajoissa tiedossa, sillä pystyin ennakoimaan tilanteen ja jättämään illan vaatteet pakkaamatta. Vähän tosin hävetti karata pois kotoa viimeiseksi illaksi, sillä viime hetken pakkaamiset jäivät miehen hartioille. Hän tosin näytti pärjänneen oikein hyvin ilman minun apuani, sillä seuraavana aamuna pakkasimme ainoastaan viimeiset käyttöastiat ja petivaatteet ennen muutoporukan saapumista!


Puin ensimmäistä kertaa päälleni uuden Portugalista hankkimani COSin hameen. Se olisi kieltämättä tarvinnut silittämistä, mutta silitysrauta oli jo ajat sitten pakattu laatikkoon enkä jaksanut alkaa metsästää oikeaa laatikkoa. Niinpä päätin, että hame saa nyt kelvata sellaisenaan!

En yhtään muista, mistä olen ostanut kuvassa olevan Guessin puseron. Epäilen hankkineeni sen New Yorkin Century 21 -kaupasta, mutta en ole täysin varma. Yleensä Guessin vaatteet eivät ole minun tyylisiäni, mutta tätä puseroa olen käyttänyt todella paljon eikä se ole mennyt miksikään käytöstä ja pesuista huolimatta. Hyvä ostos siis!

Asusteista kerron sen verran, että tuo Vuittonin laukku valikoitui mukaan sen vuoksi, että sain sen sisään mahtumaan ballerinat vaihtokengiksi. Nuo Höglin avokkaat ovat kyllä todella mukavat jalassa, mutta päätin siitä huolimatta varata matalat ballerinat kotimatkalle, mikä osoittautui oikein hyväksi ideaksi.

Kuvassa vilahtaa myös uusi Daniel Wellingtonin kelloni samoin kuin uusi Ted Bakerin rannekoruni, jonka esittelen myöhemmin tarkemmin. En ole koskaan ennen omistanut mitään Ted Bakerin tuotteita, sillä en ole kokenut niitä oikein omaan tyyliini sopiviksi. Nyt kuitenkin tein pari löytöä samalla reissulla, kun ostin mustan Canada-huivinikin!

Nyt alan pikkuhiljaa valmistautua illan töihin, palaillaan taas huomenna! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti