keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Toisen päivän kesäeleganssi

Niin kuin blogiani useammin lukevat ovat varmasti  huomanneet, en juurikaan harrasta auringonottoa. Rantalomillakin hieron itseeni vähintään 30 suojakerrointa, vaikka oikeastaan ihoni ei vaaleudestaan huolimatta pala ihan älyttömän helposti. Ihoni myös ruskettuu, mutta olen jo monen vuoden ajan mieluummin pysytellyt vaaleana. Ihoni ei nimittäin enää nykyään rusketu kovin tasaisesti eivätkä auringon säteet tee sille muutenkaan hyvää. Niinpä olin Portugalin reissun jälkeen yhtä vaalea kuin sinne lähtiessänikin, vaikka toki nautin auringonpaisteesta matkan aikana.

Tänään ajattelin esitellä toisen matkapäivän asuni, joka on Dorothy Perkinsin raitamekko. Tämän mekon malli ei ole ihan ideaali minun vartalolleni, sillä se ei korosta vyötäröä. Mekko on kuitenkin todella mukava päällä kuumana kesäpäivänä, joten käytän sitä todella mielelläni.


Tämä Kreetalta hankkimani beige nahkalaukku oli todella hyvä tälläkin reissulla. Siihen mahtui paljon tavaraa, mutta laukkua oli siitä huolimatta mukava kantaa olalla. Tämä osoittautui ehdottomasti huomattavasti käytännöllisemmäksi reissulaukuksi kuin Ralph Laurenin konjakinvärinen laukku, jonka esittelin eilisessä postauksessani. Käytinkin tätä beigeä laukkuaoikeastaan koko ajan lukuun ottamatta iltaa, jolloin usein vaihdoin veskani pikkulaukkuun.

Olin alunperin ajatellut käyttää reissulla myös kiilakorkosandaaleja, mutta luovutin saman tien nähdessäni Lissabonin epätasaiset kadut.Totesin, että parhaat kengät ovat matalakantaiset ja sellaiset, joiden pohja ei ole liukas. Lissabonissa on nimittäin isoja korkeuseroja ja kadut ovat kaukana tasaisista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti