perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kampaajakäynti

Kävin juuri ennen lomani alkua kampaajalla vähän freesaamassa hiusteni väriä. Oli hassua käydä kampaajalla illalla töiden jälkeen, kun yleensä aina käyn siellä aamulla ennen töitä! Päätimme tällä kertaa värjätä ainoastaan tyven ja sen lisäksi color maskin avulla kirkastettiin hieman pituuksien sävyä.


Totesimme yhdessä kampaajani kanssa, ettei minulla ole koskaan ollut näin pitkiä hiuksia (olen käynyt samalla kampaajalla jo yli kymmenen vuoden ajan). Tästä en kyllä enää halua kasvattaa niitä pidemmiksi, sillä olen tyytyväinen tähän pituuteen. Katsoin juuri neljä vuotta sitten otettua valmistujaiskuvaani, jossa hiukseni ulottuvat olkapäille. Aika paljon muutosta on siis tapahtunut, vaikka jokaisella kampaajakäynnilläni kuitenkin latvoja leikataan jonkin verran!

Asusta voisin kertoa sen verran, että puin ylleni Dorothy Perkinsin mustan trikoomekon, jonka tilasin vähän aikaa sitten Zalandolta. Koska päivä oli aika viileä, puin mekon päälle vielä Zaran ruskeanharmaan liehukkeen. Harrastan lempivaatteitteni hamstraamista useammassa värissä niin kuin varmasti olette huomanneet. Niinpä omistan tämän liehukkeen sekä mustana että tässä harmaanruskeassa värissä. Kaiken lisäksi yhdistin asuun vielä LV:n "kesälaukkuni" sekä Capricen ballerinat.


Nämä alkukesän asuni ovat olleet väreiltään aika tummia; varmaankin harmaalla ja sateisella säällä on ollut niihin vaikutusta. Jospa sävyt tästä vähän kirkastuisivat sään mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti