tiistai 19. heinäkuuta 2016

Ensimmäinen Portugalin asu

Pakkaan jo seuraavaa reissua varten, mutta ajattelin tässä välissä esitellä teille yhden Portugalin asuistani. Tämä on ensimmäiseltä päivältämme, kun kävelimme yhteensä 15 kilometriä helteessä. Onneksi miellyttävä merituuli samoin kuin House-merkin hattu helpottivat oloa, sillä minä todella kärsin liian kuumasta ilmasta.

Tämä Dorothy Perkinsin mekko on täysin tekokuituinen, mutta siitä huolimatta se oli viileä päällä. Ennen reissuamme käytin sitä ompelijalla, sillä helma oli ilman korkoja omaan makuuni aavistuksen liian pitkä midi-mittaisena. Lyhennyksen jälkeen minusta sitä kuitenkin voi hyvin käyttää myös ilman korkoja.


En aikaisemmin ollenkaan syttynyt tennarit ja mekko -muodille, sillä minusta tennarit eivät sopineet hameisiin eivätkä mekkoihin. Totesin kuitenkin viime kesänä Roomassa, että ballerinat ovat aika kuumat  helteessä eikä flip flopeilla ole hyvä kävellä kovin pitkiä matkoja. Niinpä päätin kokeilla tennarien yhdistämistä asuun eivätkä ne minusta oikeastaan näyttäneet yhtään hullummilta. Nämä Race Marinen tennarit jalassa kulutinnkin Lissabonin katuja useampana päivänä!

Ralph Laurenin laukku sopii mielestäni hyvin asuun, mutta täytyy sanoa, että se oli jokseenkin epäkäytännöllinen valinta. Laukkuun oli nimittäin hankala ahtaa kaikki päivän aikana tarvitsemansa asiat, joita kuitenkin oli vesipullosta aurinkorasvaan. No, siitäkin selvittiin!

Tämä mekko taitaa lähteä mukanani myös Pariisiin, sillä paikallisen vahvistukseni mukaan sielläkin on varsin helteiset olosuhteet. Saatan napata mukaan myös tuon hatun suojaamaan jakaustani. Ehkäpä myös hattu täydentää kesäeleganssiani Ranskassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti