keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Aamupäivä Porvoossa


Viime viikolla tein ex tempore -reissun Porvooseen. Miehellä nimittäin oli siellä yksi työkäynti, joten minä päätin  hypätä hänen kyytiinsä ja viettää aamupäivän Porvoossa. Saavuimme paikan päälle jo ennen yhdeksää, joten päätin aloittaa Porvoo-päiväni aamuteellä Café Cabriolessa. Vanhan kaupungin liikkeet aukesivat vasta kymmeneltä, joten teehetkeni jälkeen päätin suunnata vielä Sokokselle. Tein sieltä yhden löydönkin; ostin nimittäin elämäni ensimmäisen kashmirneuleen!


Tuhlattuani pienen omaisuuden Sokoksella, suuntasin vanhan kaupungin liikkeisiin. Eniten innostuin Skafferin teevalikoimasta ja teinkin siellä muutamia ostoksia. Muuten lähinnä tyydyin katselemaan kauppojen tarjontaa, sillä se ei ihan ollut minun tyylistäni. Kuljeskelin myös joen rantaa pitkin ja nautin kauniista päivästä.


Ennen kuin mies sai työasiansa hoidettua, suuntasin vielä Paahtimoon. Olin kuullut kehuja heidän kaakaoistaan, mutta päätin säästää kaakaot toiseen kertaan. Päivä oli nimittäin sen verran lämmin, että join mieluummin jotain kylmää kuin kuumaa. Paahtimon laivaterassi oli aika hieno ja lueskelinkin siinä tovin. Uskon, että paikka on todella tunnelmallinen myös talvella!


Olisi ollut mukavaa käydä syömässä Porvoossa, mutta tällä kertaa aikataulu ei sallinut sitä. Koska myös eräs ystäväni haluaa käydä Porvoossa katsomassa lastenvaatteita, puhuiimme alustavasti, että juhlistaisimme samalla reissulla myös hänen 30-vuotissynttäreitään. Saatan suunnata Porvooseen näin ollen vielä myöhemmin tänä kesänä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti